Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0041
  • Stadion: Brzoza Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2810
Bebilon Czerwone Tygrysy
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 23.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kraj passt de bal zonder na te denken. Trzepieciński rent richting de bal. Trudnos onderschept slim de pass. Stawowy rent richting de bal. Stawowy passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Makulec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tarnowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Forc de bal. Forc haalt uit met een fantastische trap. Rodziewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Gołąb geeft de bal voor. Klungelig pakt Kraj de bal. Resicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc rent richting de bal. Forc schiet op doel. Rodziewicz bokst de bal weg.

12e minuut.
Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pawlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlak geeft een lange en hoge pass. Trudnos heeft problemen om de bal te vangen. Trudnos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Resicki passt de bal met de wreef. Daar is Cieplewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieplewicz geeft een lange en hoge pass. Trudnos rent richting de bal. Trudnos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot passt de bal zonder na te denken. Trzepieciński is nu in balbezit. Makulec onderschept slim de pass. Makulec geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kręcichwost rent richting de bal. Janicki verovert de bal door een tackle van achteren. Janicki passt de bal met de wreef. Trudnos is nu in balbezit. Trudnos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Oworuszko geeft een lange en hoge pass. Popek geeft een hoge lob. Trzepieciński heeft problemen om de bal te vangen. Trudnos is nu in balbezit. Trudnos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bebilon - Czerwone Tygrysy 1:0

35e minuut.
Cieplewicz probeert naar een medespeler te passen. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak passt de bal zonder na te denken. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki draait met de bal, schiet en ... Cherek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bebilon 60%, Czerwone Tygrysy 40%.
Bebilon - Czerwone Tygrysy 1:0

50e minuut.
Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec passt de bal met de wreef. Forc is nu in balbezit. Resicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Resicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ciorkowski rent richting de bal. Kocot is nu in balbezit. Resicki maakt een afschuwelijke overtreding. Resicki krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Stawowy met een sublieme pass. Kręcichwost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kręcichwost de bal onder controle te krijgen. Cherek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Gołąb probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hermaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popek. Popek krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Cieplewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarnowski. Cieplewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cieplewicz met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Stawowy de bal. Trudnos is nu in balbezit. Trudnos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cieplewicz rent richting de bal. Resicki verovert de bal door een tackle van achteren. Resicki speelt de bal door. Forc is nu in balbezit. Forc schiet op doel. De bal raakt de paal. Rodziewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bebilon 65%, Czerwone Tygrysy 35%.
Bebilon - Czerwone Tygrysy 1:0