Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Serpentyna Juventus Sokołów Podlaski
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten outstanding
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Rivo geeft een hoge lob. Relvas rent richting de bal. Relvas draait met de bal, schiet en ... Lucaciu probeert de bal aan de voet te houden. Biecke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Serpentyna - Juventus Sokołów Podlaski 0:1

11e minuut.
Relvas verovert de bal door een tackle van achteren. Relvas passt de bal met de wreef. Klanstrup rent richting de bal. Klanstrup haalt uit met een fantastische trap. Biecke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Serpentyna - Juventus Sokołów Podlaski 0:2

22e minuut.
Radziusz kopt de bal weg. Rivo is nu in balbezit. Rivo passt de bal zonder na te denken. Relvas rent richting de bal. Relvas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Rivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivo met een sublieme pass. Klungelig pakt Relvas de bal. Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Serpentyna - Juventus Sokołów Podlaski 0:3

40e minuut.
Klanstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanstrup probeert naar een medespeler te passen. Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Serpentyna - Juventus Sokołów Podlaski 0:4

43e minuut.
Svorcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu rent richting de bal. Szala begaat een overtreding. Szala krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Serpentyna 68%, Juventus Sokołów Podlaski 32%.
FC Serpentyna - Juventus Sokołów Podlaski 0:4

49e minuut.
Svorcan passt de bal zonder na te denken. Klanstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanstrup speelt de bal door. Lucaciu rent richting de bal. Lucaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Serpentyna - Juventus Sokołów Podlaski 0:5

53e minuut.
Fryzjer geeft de bal voor. Rivo kopt de bal weg. Klanstrup heeft problemen om de bal te vangen. Lucaciu rent richting de bal. Lucaciu draait met de bal, schiet en ... Biecke bokst de bal weg.

62e minuut.
Relvas kopt de bal weg. Lucaciu rent richting de bal. Lucaciu heeft problemen om de bal te vangen. Lucaciu draait met de bal, schiet en ... Biecke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lucaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Lucaciu geeft een lange en hoge pass. Klanstrup rent richting de bal. Klanstrup geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fryzjer de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Radziusz kopt de bal weg. Badarică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zybertowicz rent richting de bal. Rivo verovert de bal door een tackle van achteren. Rivo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lucaciu heeft problemen om de bal te vangen. Radziusz rent richting de bal. Lucaciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lucaciu krijgt een gele kaart. Radziusz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Radziusz geeft een hoge lob. Klanstrup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk geeft een lange en hoge pass. Relvas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Detyniecki geeft een hoge lob. Inworp. Osváth met een snelle inworp. Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu geeft de bal voor. Biecke bokst de bal weg.

87e minuut.
Svorcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svorcan passt de bal met de wreef. Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanstrup rent richting de bal. Klanstrup schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Serpentyna - Juventus Sokołów Podlaski 0:6

90e minuut.
Coşerea verovert de bal door een tackle van achteren. Coşerea speelt de bal door. Osváth speelt de bal door. Relvas rent richting de bal. Relvas schiet op doel. Biecke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Klanstrup de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Serpentyna 77%, Juventus Sokołów Podlaski 23%.
FC Serpentyna - Juventus Sokołów Podlaski 0:6