Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szachtior Bytom realowczary
352 Tactiek jaro2
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 34.4
very good Schieten average
average Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Suliński geeft de bal voor. Dragan met een sublieme pass. Daar is Ohman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo speelt de bal door. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hałabura geeft een lange en hoge pass. Gołaszewski met een sublieme pass. Suliński rent richting de bal. Suliński draait met de bal, schiet en ... Dragan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - realowczary 1:0

20e minuut.
Ryczek is nu in balbezit. Ohman rent richting de bal. Ohman passt de bal in één keer door. Suliński is nu in balbezit. Suliński schiet op doel. Dragan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Riedel geeft een hoge lob. Olewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olewiński geeft een hoge lob. Suliński rent richting de bal. Suliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - realowczary 2:0

30e minuut.
Ohman kopt de bal weg. Suliński is nu in balbezit. Suliński geeft een lange en hoge pass. Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek schiet op doel. Dragan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior Bytom 47%, realowczary 53%.
Szachtior Bytom - realowczary 2:0

49e minuut.
Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski geeft de bal voor. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński draait met de bal, schiet en ... Dragan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - realowczary 3:0

54e minuut.
Ołówek passt de bal met de wreef. Świniorek controleert de bal met de borst. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - realowczary 4:0

58e minuut.
Pantov rent richting de bal. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey speelt de bal door. Hejno is nu in balbezit. Hejno schiet op doel. Baj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Dymion geeft een hoge lob. Ołówek kopt de bal weg. Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek schiet op doel. Dragan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - realowczary 5:0

64e minuut.
Varró rent richting de bal. Karaalibey onderschept slim de pass. Karaalibey probeert naar een medespeler te passen. Hejno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Riedel heeft problemen om de bal te vangen. Gołaszewski is nu in balbezit. Gołaszewski geeft de bal voor. Suliński is nu in balbezit. Suliński schiet op doel. Dragan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Riedel probeert naar een medespeler te passen. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo met een sublieme pass. Ryczek is nu in balbezit. Ryczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski passt de bal met de wreef. Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek draait met de bal, schiet en ... Świniorek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kotlarski rent richting de bal. Quevedo onderschept slim de pass. Quevedo passt de bal met de wreef. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior Bytom 37%, realowczary 63%.
Szachtior Bytom - realowczary 5:0