Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niepokorne Pytony KS Wicher Mazowsze
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.6
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


23e minuut.
Szołtysik is nu in balbezit. Galuska onderschept slim de pass. Galuska passt de bal zonder na te denken. Spaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - KS Wicher Mazowsze 1:0

28e minuut.
Kożuchowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galuska de bal. Spaczyński rent richting de bal. Spaczyński draait met de bal, schiet en ... Gorszkow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Topór kan de bal niet met de borst controleren. Smoktunowicz is nu in balbezit. Sejud probeert naar een medespeler te passen. Spaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoktunowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Smoktunowicz probeert naar een medespeler te passen. Topór rent richting de bal. Topór schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Galuska kopt de bal weg. Smoktunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sejud krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepokorne Pytony 54%, KS Wicher Mazowsze 46%.
Niepokorne Pytony - KS Wicher Mazowsze 1:0

69e minuut.
Daar is Sejud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smoktunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud begaat een overtreding. Sejud krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Smoktunowicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Smoktunowicz kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepokorne Pytony 51%, KS Wicher Mazowsze 49%.
Niepokorne Pytony - KS Wicher Mazowsze 1:0