Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0042
  • Stadion: XDD Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2771
XDD KP Imadła
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Doeltrap. Gwiżdż met een harde bal richting middenveld. Daar is Kuczen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagatek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Śmietanka speelt de bal door. Ożywczy rent richting de bal. Kuczen verovert de bal door een tackle van achteren. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagatek passt de bal in één keer door. Habrat is nu in balbezit. Habrat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Linda geeft de bal voor. Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat rent richting de bal. Habrat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
XDD - KP Imadła 0:1

31e minuut.
Ożywczy rent richting de bal. Kuczen verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczen passt de bal zonder na te denken. Pliszka rent richting de bal. Pliszka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ożywczy is nu in balbezit. Ożywczy geeft een lange en hoge pass. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
XDD - KP Imadła 0:2

38e minuut.
Kloskowski met een sublieme pass. Pliszka rent richting de bal. Słowik begaat een overtreding. Słowik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XDD 62%, KP Imadła 38%.
XDD - KP Imadła 0:2

46e minuut.
Linda passt de bal in één keer door. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słowik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

48e minuut.
Gagatek onderschept slim de pass. Gagatek geeft de bal voor. Gawron heeft problemen om de bal te vangen. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
XDD - KP Imadła 0:3

55e minuut.
Ożywczy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waleński geeft de bal voor. Habrat is nu in balbezit. Habrat schiet op doel. Gwiżdż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XDD - KP Imadła 0:4

76e minuut.
Gawron geeft de bal voor. Inworp. Waleński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gagatek is nu in balbezit. Gagatek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gawron heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Waleński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kloskowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagatek passt de bal zonder na te denken. Gawron rent richting de bal. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XDD 47%, KP Imadła 53%.
XDD - KP Imadła 0:4