Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realowczary Terrorysci Tychy
jaro2 Tactiek attak
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 47.2
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Buk probeert naar een medespeler te passen. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ohman. Ohman krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Bezzi heeft problemen om de bal te vangen. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk probeert naar een medespeler te passen. Małysiak rent richting de bal. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. Dragan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Ołówek met de inworp. Maleczek rent richting de bal. Maleczek passt de bal met de wreef. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Riedel probeert de bal met de borst te controleren. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak passt de bal in één keer door. Bezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Terrorysci Tychy 0:1

9e minuut.
Karyś speelt de bal door. Buk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buk geeft een lange en hoge pass. Bezzi is nu in balbezit. Bezzi schiet op doel. Dragan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Świerk probeert naar een medespeler te passen. Małysiak is nu in balbezit. Riedel rent richting de bal. Małysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Małysiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Maleczek rent richting de bal. Miras maakt een afschuwelijke overtreding. Maleczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ołówek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Słowiok probeert naar een medespeler te passen. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Maleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Maleczek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Karaalibey de bal. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. Słowiok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
realowczary - Terrorysci Tychy 1:1

41e minuut.
Bezzi is nu in balbezit. Bezzi geeft een lange en hoge pass. Dymion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durka geeft een lange en hoge pass. Bezzi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Terrorysci Tychy 1:2

42e minuut.
Riedel verovert de bal door een tackle van achteren. Riedel geeft een hoge lob. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. Słowiok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realowczary 51%, Terrorysci Tychy 49%.
realowczary - Terrorysci Tychy 1:2

46e minuut.
Durka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ołówek de bal. Kruczek verovert de bal door een tackle van achteren. Bezzi rent richting de bal. Bezzi haalt uit met een fantastische trap. Dragan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Terrorysci Tychy 1:3

50e minuut.
Miras verovert de bal door een tackle van achteren. Miras speelt de bal door. Kruczek rent richting de bal. Kruczek schiet op doel. Dragan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Terrorysci Tychy 1:4

54e minuut.
Chrobak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejno onderschept slim de pass. Hejno probeert naar een medespeler te passen. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey draait met de bal, schiet en ... Słowiok bokst de bal weg.

57e minuut.
Riedel verovert de bal door een tackle van achteren. Świerk verovert de bal door een tackle van achteren. Świerk schiet op doel. Brudzisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Terrorysci Tychy 1:5

58e minuut.
Ołówek geeft een hoge lob. Pantov kan de bal niet met de borst controleren. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov verovert de bal door een tackle van achteren. Pantov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dymion met een sublieme pass. Buk is nu in balbezit. Buk geeft een hoge lob. Bezzi rent richting de bal. Bezzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ołówek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Maleczek de bal. Maleczek geeft een lange en hoge pass. Karaalibey maakt een snoekduik en kopt de bal. Słowiok probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Majka komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Małysiak is nu in balbezit. Małysiak passt de bal zonder na te denken. Kruczek rent richting de bal. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Brudzisz trapt de bal weg van het doel. Ohman kopt de bal weg. Roszko rent richting de bal. Hejno rent richting de bal. Hejno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk verovert de bal door een tackle van achteren. Świerk geeft de bal voor. Bezzi is nu in balbezit. Bezzi schiet op doel. Dragan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pantov passt de bal met de wreef. Świerk heeft problemen om de bal te vangen. Riedel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riedel krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Świerk geeft de bal voor. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi onderschept slim de pass. Małysiak rent richting de bal. Małysiak schiet op doel. Dragan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Osuch komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Buk onderschept slim de pass. Buk geeft een hoge lob. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. Dragan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dragan trapt de bal weg. Świerk kopt de bal weg. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. Dragan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Terrorysci Tychy 1:6

89e minuut.
Daar is Karyś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantov verovert de bal door een tackle van achteren. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey schiet op doel. Majka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Terrorysci Tychy 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realowczary 55%, Terrorysci Tychy 45%.
realowczary - Terrorysci Tychy 2:6