Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szachtior Bytom Saxon Team
352 Tactiek 442_T
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 46.1
goed Schieten goed
matig Passen goed
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Sabov passt de bal zonder na te denken. Kekki is nu in balbezit. Kekki passt de bal in één keer door. Wilczan is nu in balbezit. Wilczan draait met de bal, schiet en ... Baj bokst de bal weg.

6e minuut.
Stehno passt de bal zonder na te denken. Wells met een sublieme pass. Kekki speelt de bal door. Davini is nu in balbezit. Davini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Baj trapt de bal weg van het doel. Włosek kopt de bal weg. Wilczan is nu in balbezit. Wilczan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hałabura geeft een hoge lob. Inworp. Stehno met de inworp. Wells geeft de bal voor. Wilczan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

12e minuut.
Staniewski passt de bal zonder na te denken. Madejczyk is nu in balbezit. Kekki onderschept slim de pass. Kekki geeft een hoge lob. Davini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bevilacqua verovert de bal door een tackle van achteren. Bevilacqua geeft een hoge lob. Daar is Hałabura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davini bereikt de bal nog maar net als eerste. Davini schiet op doel. Baj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ryczek is nu in balbezit. Ryczek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stehno met een snelle inworp. Wells geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Włosek is nu in balbezit. Włosek met een sublieme pass. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells geeft een hoge lob. Davini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Poborny met een sublieme pass. Rogala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogala geeft de bal voor. Wilczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan haalt uit met een fantastische trap. Baj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior Bytom 69%, Saxon Team 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szachtior Bytom - Saxon Team 0:0

52e minuut.
Hałabura kan de bal niet met de borst controleren. Hałabura geeft de bal voor. Davini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabov probeert naar een medespeler te passen. Wilczan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rogala geeft een lange en hoge pass. Stehno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehno met een sublieme pass. Wilczan is nu in balbezit. Wilczan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Wells kopt de bal weg. Hałabura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan onderschept slim de pass. Wilczan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - Saxon Team 0:1

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baj trapt de bal weg. Varró kopt de bal weg. Poborny speelt de bal door. Gołaszewski probeert naar een medespeler te passen. Waterson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo geeft een lange en hoge pass. Madejczyk kopt de bal weg. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński schiet op doel. Waterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior Bytom 57%, Saxon Team 43%.
Szachtior Bytom - Saxon Team 0:1