Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ac,eden KS Jadaminy
moja Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Rzeszutko speelt de bal door. Świderek is nu in balbezit. Zborowski rent richting de bal. Zborowski schiet op doel. Filuba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ac,eden - KS Jadaminy 0:1

10e minuut.
Zborowski rent richting de bal. Zborowski schiet op doel. Świderek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klimkowski neemt de hoekschop. Filuba bokst de bal weg. Baniok is nu in balbezit. Ryszko onderschept slim de pass. Ryszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ac,eden - KS Jadaminy 0:2

18e minuut.
Mularski is nu in balbezit. Brzozewski verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Mularski zijn tegenspeler op de grond. Mularski krijgt een gele kaart. Brzozewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pudlik met een snel genomen vrije trap. Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kijowski passt de bal zonder na te denken. Klimkowski rent richting de bal. Klimkowski passt de bal met de wreef. Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ac,eden - KS Jadaminy 0:3

39e minuut.
Daar is Świderek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świderek geeft een lange en hoge pass. Fornalak kopt de bal weg. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski schiet op doel. Filuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac,eden 74%, KS Jadaminy 26%.
ac,eden - KS Jadaminy 0:3

49e minuut.
Doeltrap. Filuba trapt de bal weg van het doel. Fornalak kopt de bal weg. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ac,eden - KS Jadaminy 0:4

56e minuut.
Fornalak draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ryszko de bal. Fornalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalak geeft de bal voor. Ryszko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bukowiecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fornalak met een snelle inworp. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Rzeszutko onderschept slim de pass. Rzeszutko geeft een lange en hoge pass. Bukowiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ryszko rent richting de bal. Ryszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zborowski kopt de bal weg. Kosynier heeft problemen om de bal te vangen. Ryszko verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszko haalt uit met een fantastische trap. Filuba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kosynier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korfanty komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Zborowski is nu in balbezit. Zborowski geeft een hoge lob. Fornalak probeert naar een medespeler te passen. Ryszko is nu in balbezit. Ryszko schiet op doel. Filuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac,eden 71%, KS Jadaminy 29%.
ac,eden - KS Jadaminy 0:4