Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rwące Dziadki Poległa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Brykała speelt de bal door. Kujawka rent richting de bal. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Tarcza rent richting de bal. Tarcza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Szarniak geeft een hoge lob. Majerski controleert de bal met de borst. Majerski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tarcza de bal. Tarcza schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Fodrowski passt de bal in één keer door. Szarniak is nu in balbezit. Szarniak speelt de bal door. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka geeft een lange en hoge pass. Woroniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Lichota geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szarniak met de inworp. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rwące Dziadki - Poległa 1:0

40e minuut.
Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Lichota probeert de bal aan de voet te houden. Tarcza is nu in balbezit. Tarcza schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rwące Dziadki - Poległa 2:0

42e minuut.
Szarniak passt de bal met de wreef. Tokmajdo is nu in balbezit. Majerski rent richting de bal. Tokmajdo onderschept slim de pass. Tokmajdo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rwące Dziadki 45%, Poległa 55%.
Rwące Dziadki - Poległa 2:0

49e minuut.
Fajkis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzeciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rwące Dziadki - Poległa 3:0

56e minuut.
Szarniak is nu in balbezit. Szarniak geeft een lange en hoge pass. Poniatowski kopt de bal weg. Kujawka kan de bal niet met de borst controleren. Kujawka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Doszko geeft een hoge lob. Fajkis kopt de bal weg. Tokmajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokmajdo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak geeft de bal voor. Daar is Brykała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawka rent richting de bal. Kujawka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szarniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brykała is nu in balbezit. Kujawka onderschept slim de pass. Kujawka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rwące Dziadki 46%, Poległa 54%.
Rwące Dziadki - Poległa 3:0