Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Imadła KS Wicher Mazowsze
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński onderschept slim de pass. Szołtysik onderschept slim de pass. Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Habrat springt en kopt de bal. Gontarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Gorszkow geeft een lange en hoge pass. Maciaszczyk kopt de bal weg. Daar is Sobański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topór is nu in balbezit. Topór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Imadła - KS Wicher Mazowsze 0:1

15e minuut.
Szołtysik is nu in balbezit. Ożywczy verovert de bal door een tackle van achteren. Ożywczy speelt de bal door. Habrat rent richting de bal. Habrat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Czerniak onderschept slim de pass. Czerniak passt de bal in één keer door. Gagatek rent richting de bal. Habrat is nu in balbezit. Habrat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Imadła - KS Wicher Mazowsze 1:1

44e minuut.
Ożywczy speelt de bal door. Waleński is nu in balbezit. Maciaszczyk rent richting de bal. Waleński verovert de bal door een tackle van achteren. Waleński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Imadła 47%, KS Wicher Mazowsze 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Imadła - KS Wicher Mazowsze 1:1

58e minuut.
Bonin met een sublieme pass. Aliancki heeft problemen om de bal te vangen. Aliancki met een sublieme pass. Habrat rent richting de bal. Habrat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Imadła - KS Wicher Mazowsze 2:1

72e minuut.
Kloskowski onderschept slim de pass. Kloskowski passt de bal met de wreef. Daar is Gorszkow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagatek rent richting de bal. Gagatek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonin rent richting de bal. Gagatek onderschept slim de pass. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Ronkowski is nu in balbezit. Ronkowski geeft de bal voor. Owczarek controleert de bal met de borst. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Imadła 33%, KS Wicher Mazowsze 67%.
KP Imadła - KS Wicher Mazowsze 2:1