Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saxon Team realowczary
442_T Tactiek jaro2
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 35.7
adequate Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen weak


7e minuut.
Dragan trapt de bal weg van het doel. Ohman kopt de bal weg. Hanczewski probeert naar een medespeler te passen. Hejno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Maleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleczek geeft een lange en hoge pass. Sabov heeft problemen om de bal te vangen. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey schiet op doel. Waterson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Wilczan rent richting de bal. Ołówek begaat een overtreding. Wilczan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wells zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Davini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Maleczek speelt de bal door. Daar is Hejno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohman is nu in balbezit. Hejno is nu in balbezit. Hejno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - realowczary 0:1

24e minuut.
Bevilacqua geeft de bal voor. Ołówek kopt de bal weg. Maleczek rent richting de bal. Maleczek geeft een lange en hoge pass. Karaalibey springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bevilacqua geeft een hoge lob. Inworp. Ołówek met de inworp. Maleczek geeft een lange en hoge pass. Ohman maakt een snoekduik en kopt de bal. Waterson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Bevilacqua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejno is nu in balbezit. Maleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleczek geeft een hoge lob. Karaalibey krijgt zijn hoofd ertegen. Waterson bokst de bal weg. Dymion kopt de bal weg. Stehno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanczewski. Hanczewski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Stehno raakt geblesseerd tijdens het duel. Sabov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Davini bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Davini de bal. Davini draait met de bal, schiet en ... Dragan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saxon Team - realowczary 1:1

37e minuut.
Świniorek geeft de bal voor. Inworp. Włosek met een snelle inworp. Kekki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Stehno bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey onderschept slim de pass. Karaalibey probeert naar een medespeler te passen. Hejno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterson met een sublieme pass. Davini speelt de bal door. Klungelig pakt Wilczan de bal. Wilczan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Team 54%, realowczary 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saxon Team - realowczary 1:1

46e minuut.
Kekki verovert de bal door een tackle van achteren. Kekki passt de bal met de wreef. Davini is nu in balbezit. Davini schiet op doel. Dragan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bevilacqua verovert de bal door een tackle van achteren. Bevilacqua geeft de bal voor. Klungelig pakt Wilczan de bal. Kekki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekki draait met de bal, schiet en ... Dragan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Davini bereikt de bal nog maar net als eerste. Davini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - realowczary 2:1

61e minuut.
Stehno is nu in balbezit. Dymion verovert de bal door een tackle van achteren. Dymion passt de bal zonder na te denken. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saxon Team - realowczary 2:2

63e minuut.
Davini is nu in balbezit. Dymion maakt een afschuwelijke overtreding. Davini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sabov met een snel genomen vrije trap. Wilczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Davini bereikt de bal nog maar net als eerste. Davini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Daar is Wilczan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riedel. Wilczan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rogala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Davini rent richting de bal. Davini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells onderschept slim de pass. Wells speelt de bal door. Davini bereikt de bal nog maar net als eerste. Davini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ohman passt de bal met de wreef. Stehno is nu in balbezit. Stehno passt de bal zonder na te denken. Davini bereikt de bal nog maar net als eerste. Davini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Hejno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogala passt de bal met de wreef. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ołówek speelt de bal door. Maleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleczek probeert naar een medespeler te passen. Hejno is nu in balbezit. Hejno passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karaalibey heeft problemen om de bal te vangen. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saxon Team - realowczary 2:3

86e minuut.
Karaalibey speelt de bal door. Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion geeft een hoge lob. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saxon Team 46%, realowczary 54%.
Saxon Team - realowczary 2:3