Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niepokorne Pytony KP Imadła
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Gagatek is nu in balbezit. Habrat is nu in balbezit. Habrat passt de bal zonder na te denken. Gagatek is nu in balbezit. Gagatek draait met de bal, schiet en ... Błażej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Struzik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kloskowski met een snelle inworp. Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagatek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen. Habrat maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - KP Imadła 0:1

20e minuut.
Górzyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerniak. Górzyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sejud zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spaczyński rent richting de bal. Spaczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Gagatek passt de bal in één keer door. Habrat rent richting de bal. Gagatek is nu in balbezit. Gagatek schiet op doel. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - KP Imadła 0:2

32e minuut.
Lefkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Gagatek verovert de bal door een tackle van achteren. Gagatek passt de bal zonder na te denken. Słowik rent richting de bal. Słowik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lefkowicz is nu in balbezit. Gagatek onderschept slim de pass. Gagatek met een sublieme pass. Habrat is nu in balbezit. Habrat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepokorne Pytony 68%, KP Imadła 32%.
Niepokorne Pytony - KP Imadła 0:2

68e minuut.
Szeluga rent richting de bal. Gagatek onderschept slim de pass. Gagatek met een sublieme pass. Habrat rent richting de bal. Habrat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Waleński met een snelle inworp. Sejud met een sublieme pass. Szebert is nu in balbezit. Spaczyński is nu in balbezit. Spaczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ronkowski rent richting de bal. Ronkowski geeft de bal voor. Kloskowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Spaczyński de bal. Spaczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pachut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepokorne Pytony 54%, KP Imadła 46%.
Niepokorne Pytony - KP Imadła 0:2