Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realowczary KS Wicher Mazowsze
jaro2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 21.7
solid Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen weak


10e minuut.
Dymion speelt de bal door. Hanczewski geeft een hoge lob. Hejno rent richting de bal. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ohman rent richting de bal. Ohman probeert naar een medespeler te passen. Riedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedel geeft een hoge lob. Hejno springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - KS Wicher Mazowsze 1:0

16e minuut.
Hanczewski onderschept slim de pass. Hanczewski geeft de bal voor. Hejno kopt de bal weg. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Riedel geeft een lange en hoge pass. Szołtysik heeft problemen om de bal te vangen. Riedel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Riedel krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Karaalibey speelt de bal door. Hejno is nu in balbezit. Gorszkow rent richting de bal. Hejno onderschept slim de pass. Hejno draait met de bal, schiet en ... Gontarz bokst de bal weg. Owczarek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - KS Wicher Mazowsze 2:0

21e minuut.
Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey geeft een hoge lob. Daar is Bonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riedel rent richting de bal. Riedel geeft een hoge lob. Gontarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - KS Wicher Mazowsze 3:0

25e minuut.
Fuser geeft de bal voor. Hejno heeft problemen om de bal te vangen. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Gontarz trapt de bal weg. Maciaszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Fuser rent richting de bal. Fuser geeft een lange en hoge pass. Gorszkow probeert de bal met de borst te controleren. Gontarz bokst de bal weg.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuser met een snelle inworp. Karaalibey geeft een lange en hoge pass. Hejno maakt een snoekduik en kopt de bal. Gontarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey speelt de bal door. Hejno is nu in balbezit. Hejno draait met de bal, schiet en ... Gontarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - KS Wicher Mazowsze 4:0

34e minuut.
Frej geeft een hoge lob. Świniorek speelt de bal door. Maleczek is nu in balbezit. Maleczek geeft een lange en hoge pass. Karaalibey maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - KS Wicher Mazowsze 5:0

39e minuut.
Drybczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Szołtysik maakt een afschuwelijke overtreding. Szołtysik krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Hanczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanczewski geeft een lange en hoge pass. Hejno met een sublieme pass. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gontarz bokst de bal weg. Topór kopt de bal weg. Fuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski begaat een overtreding. Drybczewski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman rent richting de bal. Ohman probeert naar een medespeler te passen. Hejno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hejno rent richting de bal. Hejno geeft de bal voor. Fuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - KS Wicher Mazowsze 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realowczary 25%, KS Wicher Mazowsze 75%.
realowczary - KS Wicher Mazowsze 6:0

50e minuut.
Frej geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maleczek met de inworp. Hejno geeft een hoge lob. Karaalibey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - KS Wicher Mazowsze 7:0

51e minuut.
Topór passt de bal in één keer door. Maciaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszczyk passt de bal in één keer door. Mączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mączka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ohman speelt de bal door. Klungelig pakt Owczarek de bal. Hejno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejno schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gorszkow de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Maleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleczek geeft een lange en hoge pass. Karaalibey heeft problemen om de bal te vangen. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - KS Wicher Mazowsze 8:0

62e minuut.
Gontarz met een harde bal richting middenveld. Hanczewski kopt de bal weg. Szołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman onderschept slim de pass. Ohman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hanczewski rent richting de bal. Hanczewski passt de bal zonder na te denken. Maleczek geeft een lange en hoge pass. Karaalibey maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - KS Wicher Mazowsze 9:0

68e minuut.
Gontarz met een harde bal richting middenveld. Fuser rent richting de bal. Fuser probeert naar een medespeler te passen. Hejno is nu in balbezit. Hejno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - KS Wicher Mazowsze 10:0

72e minuut.
Frej is nu in balbezit. Frej geeft een hoge lob. Dymion is nu in balbezit. Dymion geeft een lange en hoge pass. Fuser geeft een hoge lob. Gontarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hejno is nu in balbezit. Hejno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Inworp. Hanczewski met een snelle inworp. Maleczek controleert de bal met de borst. Maleczek geeft de bal voor. Karaalibey maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Szołtysik is nu in balbezit. Karaalibey verovert de bal door een tackle van achteren. Karaalibey passt de bal zonder na te denken. Hejno is nu in balbezit. Hejno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Frej rent richting de bal. Ohman onderschept slim de pass. Ohman passt de bal met de wreef. Hejno is nu in balbezit. Hejno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - KS Wicher Mazowsze 11:0

88e minuut.
Topór bereikt de bal nog maar net als eerste. Świniorek verovert de bal door een tackle van achteren. Świniorek geeft een hoge lob. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. Gontarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Fuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. Gorszkow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gontarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - KS Wicher Mazowsze 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realowczary 17%, KS Wicher Mazowsze 83%.
realowczary - KS Wicher Mazowsze 12:0