Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realowczary ac,eden
jaro2 Tactiek moja
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 18.1
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Karaalibey is nu in balbezit. Kotlarski rent richting de bal. Dziarczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziarczyński krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Kosynier geeft de bal voor. Michalczyk geeft een hoge lob. Kosynier probeert de bal met de borst te controleren. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pudlik passt de bal in één keer door. Fuser rent richting de bal. Fuser geeft de bal voor. Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski draait met de bal, schiet en ... Filuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey probeert naar een medespeler te passen. Kotlarski is nu in balbezit. Kotlarski haalt uit met een fantastische trap. Kosynier probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - ac,eden 1:0

10e minuut.
Kijowski passt de bal in één keer door. Kijowski heeft problemen om de bal te vangen. Fuser rent richting de bal. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - ac,eden 2:0

17e minuut.
Dymion schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Filuba met een harde bal richting middenveld. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - ac,eden 3:0

21e minuut.
Fuser geeft een hoge lob. Bukowiecki rent richting de bal. Karaalibey verovert de bal door een tackle van achteren. Karaalibey draait met de bal, schiet en ... Filuba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - ac,eden 4:0

27e minuut.
Świniorek onderschept slim de pass. Świniorek geeft een lange en hoge pass. Karaalibey heeft problemen om de bal te vangen. Kotlarski is nu in balbezit. Kotlarski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Filuba met een harde bal richting middenveld. Fuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuser passt de bal zonder na te denken. Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - ac,eden 5:0

32e minuut.
Fuser speelt de bal door. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey schiet op doel. Filuba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Kosynier de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - ac,eden 6:0

41e minuut.
Fuser rent richting de bal. Fuser met een sublieme pass. Kosynier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kotlarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kosynier met een harde bal richting middenveld. Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion passt de bal zonder na te denken. Fuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuser geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realowczary 22%, ac,eden 78%.
realowczary - ac,eden 6:0

59e minuut.
Pudlik verovert de bal door een tackle van achteren. Pudlik geeft de bal voor. Maleczek geeft een lange en hoge pass. Kotlarski kopt de bal weg. Karaalibey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - ac,eden 7:0

61e minuut.
Karaalibey passt de bal zonder na te denken. Ogryzek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maleczek. Maleczek krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kotlarski passt de bal zonder na te denken. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman onderschept slim de pass. Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski schiet op doel. Filuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Michalczyk geeft de bal voor. Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarski speelt de bal door. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Kotlarski passt de bal met de wreef. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderek probeert naar een medespeler te passen. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - ac,eden 8:0

77e minuut.
Kotlarski rent richting de bal. Świderek begaat een overtreding. Kotlarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dymion zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karaalibey heeft problemen om de bal te vangen. Ohman is nu in balbezit. Ohman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kijowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuser is nu in balbezit. Fuser passt de bal zonder na te denken. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey schiet op doel. Filuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - ac,eden 9:0

81e minuut.
Pudlik geeft de bal voor. Fuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuser geeft een lange en hoge pass. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dymion rent richting de bal. Ohman rent richting de bal. Ohman met een sublieme pass. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dymion probeert naar een medespeler te passen. Świniorek rent richting de bal. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Świniorek verovert de bal door een tackle van achteren. Świniorek geeft een hoge lob. Filuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karaalibey rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - ac,eden 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realowczary 27%, ac,eden 73%.
realowczary - ac,eden 10:0