Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szachtior Bytom Koronka MKS
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 26.5
solid Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Socik passt de bal zonder na te denken. Kiciuś is nu in balbezit. Kiciuś speelt de bal door. Napalony rent richting de bal. Napalony schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Staniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poborny is nu in balbezit. Poborny geeft een hoge lob. Suliński rent richting de bal. Suliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ryczek passt de bal zonder na te denken. Gołaszewski geeft de bal voor. Dmochowski heeft problemen om de bal te vangen. Madejczyk onderschept slim de pass. Madejczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - Koronka MKS 1:0

15e minuut.
Liturgista speelt de bal door. Gołaszewski kopt de bal weg. Kielar rent richting de bal. Suliński verovert de bal door een tackle van achteren. Suliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - Koronka MKS 2:0

19e minuut.
Ryczek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gołaszewski de bal. Gołaszewski speelt de bal door. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kielar onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poborny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suliński rent richting de bal. Suliński draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Zdrzałek geeft een hoge lob. Ryczek is nu in balbezit. Ryczek geeft een hoge lob. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior Bytom 38%, Koronka MKS 62%.
Szachtior Bytom - Koronka MKS 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Zdrzałek de bal. Ryczek is nu in balbezit. Zdrzałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zdrzałek krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Varró onderschept slim de pass. Varró geeft een lange en hoge pass. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński rent richting de bal. Suliński haalt uit met een fantastische trap. Liturgista bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Varró is nu in balbezit. Varró geeft een hoge lob. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Poborny bereikt de bal nog maar net als eerste. Poborny passt de bal zonder na te denken. Varró met een sublieme pass. Liturgista probeert naar een medespeler te passen. Gołaszewski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Poborny geeft de bal voor. Dmochowski heeft problemen om de bal te vangen. Suliński verovert de bal door een tackle van achteren. Suliński schiet op doel. Liturgista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - Koronka MKS 3:0

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liturgista met een harde bal richting middenveld. Gołaszewski kopt de bal weg. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - Koronka MKS 4:0

75e minuut.
Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dmochowski de bal onder controle te krijgen. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński haalt uit met een fantastische trap. Liturgista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - Koronka MKS 5:0

81e minuut.
Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gołaszewski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Liturgista met een harde bal richting middenveld. Quevedo kopt de bal weg. Socik controleert de bal met de borst. Suliński rent richting de bal. Suliński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Socik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szaniawski de bal. Suliński rent richting de bal. Suliński draait met de bal, schiet en ... Liturgista probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior Bytom 30%, Koronka MKS 70%.
Szachtior Bytom - Koronka MKS 5:0