Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wicher Mazowsze Terrorysci Tychy
Normal Tactiek attak
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 39.3
average Schieten excellent
weak Passen average
weak Verdedigen good


7e minuut.
Szczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Bezzi is nu in balbezit. Szołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Bezzi schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Roszko passt de bal in één keer door. Andruchów geeft een lange en hoge pass. Bonin heeft problemen om de bal te vangen. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. Gontarz bokst de bal weg.

12e minuut.
Andruchów kopt de bal weg. Świerk probeert de bal aan de voet te houden. Bezzi probeert naar een medespeler te passen. Małysiak rent richting de bal. Małysiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:1

14e minuut.
Bezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi passt de bal in één keer door. Małysiak rent richting de bal. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. Owczarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:2

16e minuut.
Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk geeft een hoge lob. Daar is Bonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:3

21e minuut.
Szczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Szczerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerski probeert naar een medespeler te passen. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mączka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bezzi probeert naar een medespeler te passen. Małysiak rent richting de bal. Małysiak draait met de bal, schiet en ... Gontarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:4

24e minuut.
Topór bereikt de bal nog maar net als eerste. Topór passt de bal zonder na te denken. Bonin heeft problemen om de bal te vangen. Bezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi haalt uit met een fantastische trap. Gontarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Owczarek geeft de bal voor. Bonin heeft problemen om de bal te vangen. Bezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:5

32e minuut.
Szołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Bezzi passt de bal zonder na te denken. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:6

35e minuut.
Buk probeert naar een medespeler te passen. Durka rent richting de bal. Durka probeert naar een medespeler te passen. Małysiak rent richting de bal. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. Gontarz bokst de bal weg.

38e minuut.
Świerk passt de bal zonder na te denken. Bezzi is nu in balbezit. Bezzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Małysiak de bal. Małysiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Durka speelt de bal door. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak met een sublieme pass. Bezzi rent richting de bal. Bezzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:7

43e minuut.
Karyś rent richting de bal. Karyś geeft een lange en hoge pass. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak draait met de bal, schiet en ... Gontarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:8

45e minuut.
Inworp. Świerk met de inworp. Bezzi rent richting de bal. Bezzi geeft een hoge lob. Gontarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wicher Mazowsze 74%, Terrorysci Tychy 26%.
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:9

47e minuut.
Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk verovert de bal door een tackle van achteren. Świerk met een sublieme pass. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. Gontarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Buk is nu in balbezit. Buk passt de bal met de wreef. Bezzi rent richting de bal. Bezzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:10

50e minuut.
Buk is nu in balbezit. Durka is nu in balbezit. Durka geeft een hoge lob. Bezzi is nu in balbezit. Bezzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Szczerski is nu in balbezit. Szczerski probeert naar een medespeler te passen. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. Gontarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:11

57e minuut.
Buk is nu in balbezit. Buk speelt de bal door. Bezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:12

61e minuut.
Roszko geeft een lange en hoge pass. Małysiak rent richting de bal. Bezzi rent richting de bal. Bezzi schiet op doel. Gontarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Szołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szołtysik geeft een hoge lob. Szczerski kopt de bal weg. Klungelig pakt Małysiak de bal. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Durka met een snelle inworp. Bezzi is nu in balbezit. Frej legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bezzi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bezzi neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak schiet op doel. Gontarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:13

67e minuut.
Małysiak rent richting de bal. Bezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak schiet op doel. Gontarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:14

74e minuut.
Szołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzi is nu in balbezit. Bezzi haalt uit met een fantastische trap. Gontarz bokst de bal weg. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:15

75e minuut.
Majka komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osuch komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Maciaszczyk passt de bal met de wreef. Chrobak geeft een lange en hoge pass. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Owczarek de bal onder controle te krijgen. Gontarz bokst de bal weg.

86e minuut.
Andruchów passt de bal met de wreef. Osuch is nu in balbezit. Osuch passt de bal zonder na te denken. Małysiak rent richting de bal. Małysiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:16

90e minuut.
Świerk is nu in balbezit. Świerk probeert naar een medespeler te passen. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wicher Mazowsze 69%, Terrorysci Tychy 31%.
KS Wicher Mazowsze - Terrorysci Tychy 0:16