Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niepokorne Pytony Saxon Team
Normal Tactiek 442_T
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten good
poor Passen good
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Włosek geeft een lange en hoge pass. Daar is Wojdyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan haalt uit met een fantastische trap. Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Daar is Davini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczan rent richting de bal. Kekki is nu in balbezit. Wilczan is nu in balbezit. Wilczan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Wilczan is nu in balbezit. Wilczan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Struzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davini rent richting de bal. Davini draait met de bal, schiet en ... Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Kekki met een sublieme pass. Stehno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehno geeft de bal voor. Wilczan is nu in balbezit. Wilczan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Saxon Team 0:1

8e minuut.
Błażej met een sublieme pass. Włosek kopt de bal weg. Kożuchowski rent richting de bal. Wilczan verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Wilczan de bal. Wojdyga is nu in balbezit. Wilczan onderschept slim de pass. Wilczan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Saxon Team 0:2

24e minuut.
Wilczan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wojdyga de bal onder controle te krijgen. Wells geeft een lange en hoge pass. Davini heeft problemen om de bal te vangen. Davini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Saxon Team 0:3

38e minuut.
Stehno passt de bal zonder na te denken. Wells geeft een hoge lob. Daar is Wilczan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczan haalt uit met een fantastische trap. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Saxon Team 0:4

42e minuut.
Orsa probeert naar een medespeler te passen. Stehno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehno passt de bal in één keer door. Wilczan rent richting de bal. Wilczan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wells speelt de bal door. Kekki heeft problemen om de bal te vangen. Kekki met een sublieme pass. Davini bereikt de bal nog maar net als eerste. Davini haalt uit met een fantastische trap. Błażej bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stehno geeft de bal voor. Klungelig pakt Sejud de bal. Wells geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wilczan de bal. Wilczan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Saxon Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepokorne Pytony 91%, Saxon Team 9%.
Niepokorne Pytony - Saxon Team 0:5

52e minuut.
Kekki onderschept slim de pass. Kekki passt de bal in één keer door. Wilczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan haalt uit met een fantastische trap. Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Saxon Team 0:6

56e minuut.
Wells verovert de bal door een tackle van achteren. Wells passt de bal in één keer door. Wilczan is nu in balbezit. Wilczan haalt uit met een fantastische trap. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - Saxon Team 0:7

64e minuut.
Stehno passt de bal zonder na te denken. Kekki rent richting de bal. Kekki geeft een hoge lob. Wilczan heeft problemen om de bal te vangen. Wilczan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wells rent richting de bal. Wells passt de bal in één keer door. Kurzeja is nu in balbezit. Davini is nu in balbezit. Davini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kekki geeft een hoge lob. Błażej met een sublieme pass. Wells kopt de bal weg. Wilczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepokorne Pytony 75%, Saxon Team 25%.
Niepokorne Pytony - Saxon Team 0:7