Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks.SOŁA ŻYWIEC FC ZIBI
kopacz Tactiek new
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 43.2
very good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Jayanthi met een sublieme pass. Daar is Pałasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phúc Thịnh rent richting de bal. Fité rent richting de bal. Fité schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko speelt de bal door. Sorcinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorcinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - FC ZIBI 0:1

9e minuut.
Tavora geeft een lange en hoge pass. Knezović heeft problemen om de bal te vangen. Knezović probeert naar een medespeler te passen. Fité is nu in balbezit. Fité draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat. Bodó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Fité kopt de bal weg. Latinovics rent richting de bal. Knezović onderschept slim de pass. Knezović schiet op doel. Bodó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ks.SOŁA ŻYWIEC - FC ZIBI 1:1

15e minuut.
Czwertyński geeft de bal voor. Knezović is nu in balbezit. Votsis begaat een overtreding. Votsis krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Czwertyński onderschept slim de pass. Czwertyński geeft een hoge lob. Kopplin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Knezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Knezović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kopplin kan de bal niet met de borst controleren. Sylla rent richting de bal. Sylla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Süphanoğlu de bal. Süphanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pałasiewicz speelt de bal door. Skwara rent richting de bal. Skwara met een sublieme pass. Gromko rent richting de bal. Gromko geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fité verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tătăran. Tătăran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 52%, FC ZIBI 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ks.SOŁA ŻYWIEC - FC ZIBI 1:1

47e minuut.
Gromko passt de bal met de wreef. Nadoveza rent richting de bal. Phúc Thịnh verovert de bal door een tackle van achteren. Sorcinelli rent richting de bal. Sorcinelli draait met de bal, schiet en ... Kotwicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Skwara passt de bal zonder na te denken. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yardımcı. Yardımcı krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Skwara speelt de bal door. Pałasiewicz is nu in balbezit. Pałasiewicz passt de bal in één keer door. Süphanoğlu rent richting de bal. Süphanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen. Süphanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süphanoğlu passt de bal in één keer door. Fité rent richting de bal. Fité haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh passt de bal met de wreef. Skwara met een sublieme pass. Gromko rent richting de bal. Gromko haalt uit met een fantastische trap. Kotwicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Kopplin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kapka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 56%, FC ZIBI 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ks.SOŁA ŻYWIEC - FC ZIBI 1:1