Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagiellonia B-k Miksa sport
Normal Tactiek 343
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 29.4
slecht Schieten redelijk
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lasterowicz rent richting de bal. Tugnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Tugnoli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Nieziemski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolik met de inworp. Jendrysiak rent richting de bal. Jendrysiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nieziemski kopt de bal weg. Tugnoli met een sublieme pass. Wampir bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampir haalt uit met een fantastische trap. Lumpek probeert de bal aan de voet te houden. Sojka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia B-k - Miksa sport 0:1

20e minuut.
Lumpek trapt de bal weg van het doel. Tugnoli kopt de bal weg. Fabbrica is nu in balbezit. Fabbrica schiet op doel. Lumpek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lumpek trapt de bal weg van het doel. Tugnoli is nu in balbezit. Tugnoli met een sublieme pass. Wampir rent richting de bal. Wampir draait met de bal, schiet en ... Sojka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia B-k - Miksa sport 0:2

31e minuut.
Tugnoli met een sublieme pass. Dimitrie is nu in balbezit. Dimitrie probeert naar een medespeler te passen. Wampir is nu in balbezit. Wampir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimitrie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Six, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Six passt de bal met de wreef. Tomala is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dragoş geeft een hoge lob. Six bereikt de bal nog maar net als eerste. Six speelt de bal door. Daar is Wampir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wampir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwiczy met de inworp. Jendrysiak is nu in balbezit. Jendrysiak haalt uit met een fantastische trap. Rurkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia B-k - Miksa sport 1:2

37e minuut.
Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş geeft een hoge lob. Six kopt de bal weg. Wampir bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lemos kopt de bal weg. Fabbrica is nu in balbezit. Six rent richting de bal. Six schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia B-k - Miksa sport 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia B-k 64%, Miksa sport 36%.
Jagiellonia B-k - Miksa sport 1:3

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Durka de bal onder controle te krijgen. Wampir rent richting de bal. Wampir speelt de bal door. Fabbrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbrica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek passt de bal met de wreef. Dimitrie probeert naar een medespeler te passen. Fabbrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbrica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia B-k - Miksa sport 1:4

62e minuut.
Klungelig pakt Six de bal. Six passt de bal in één keer door. Wampir rent richting de bal. Klungelig pakt Fabbrica de bal. Fabbrica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Six geeft een hoge lob. Fabbrica rent richting de bal. Fabbrica schiet op doel. Sojka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Six geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lozinskij speelt de bal door. Tugnoli rent richting de bal. Tugnoli passt de bal in één keer door. Wampir bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dimitrie heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrie met een sublieme pass. Six is nu in balbezit. Six schiet op doel. Sojka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia B-k - Miksa sport 1:5

81e minuut.
Tugnoli probeert naar een medespeler te passen. Wampir rent richting de bal. Six is nu in balbezit. Wampir bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia B-k - Miksa sport 1:6

82e minuut.
Tugnoli probeert naar een medespeler te passen. Buśkiewicz rent richting de bal. Wampir verovert de bal door een tackle van achteren. Wampir schiet op doel. Sojka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagiellonia B-k - Miksa sport 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagiellonia B-k 58%, Miksa sport 42%.
Jagiellonia B-k - Miksa sport 1:7