Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0043
  • Stadion: FcWolfs Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2445
FcWolfs TSW Czarnochowice
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 15
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Łomiński is nu in balbezit. Łomiński geeft een hoge lob. Tyrka kopt de bal weg. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Brzoza met de inworp. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Żychliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chorąży raakt geblesseerd tijdens het duel. Tyrka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcWolfs - TSW Czarnochowice 1:0

8e minuut.
Żydło geeft een hoge lob. Tyrka rent richting de bal. Żychliński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żychliński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło passt de bal in één keer door. Pakizer rent richting de bal. Pakizer haalt uit met een fantastische trap. Wyczułkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcWolfs - TSW Czarnochowice 1:1

24e minuut.
Okruta met een sublieme pass. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka passt de bal in één keer door. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bergier rent richting de bal. Bergier geeft de bal voor. Garyga kopt de bal weg. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcWolfs 35%, TSW Czarnochowice 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcWolfs - TSW Czarnochowice 1:1

50e minuut.
Szymanowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Tyrka de bal. Bergier is nu in balbezit. Tyrka onderschept slim de pass. Tyrka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Brzoza met de inworp. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chorąży is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurniawka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Garyga met een sublieme pass. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała passt de bal met de wreef. Pakizer is nu in balbezit. Pakizer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Inworp. Łomiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymanowski met een sublieme pass. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Starzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Cywka geeft een lange en hoge pass. Daar is Koczar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Wyczułkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Dowgiałło met een sublieme pass. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczar begaat een overtreding. Koczar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcWolfs 32%, TSW Czarnochowice 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcWolfs - TSW Czarnochowice 1:1