Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Błota Thc Arsenal
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Rępalski rent richting de bal. Rępalski passt de bal met de wreef. Jaźnicki heeft problemen om de bal te vangen. Gołoś is nu in balbezit. Gołoś schiet op doel. Grądcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kęsy rent richting de bal. Kęsy met een sublieme pass. Kulczyk probeert naar een medespeler te passen. Gołoś is nu in balbezit. Gołoś passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Błota - Thc Arsenal 1:0

14e minuut.
Garbień controleert de bal met de borst. Kulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczyk passt de bal zonder na te denken. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski geeft een lange en hoge pass. Chajdas heeft problemen om de bal te vangen. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Wdowski met de inworp. Chajdas speelt de bal door. Duch rent richting de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. Paluchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jaźnicki is nu in balbezit. Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Słomczyński met een sublieme pass. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś haalt uit met een fantastische trap. Grądcki bokst de bal weg.

35e minuut.
Nyczko geeft een hoge lob. Michalczyk controleert de bal met de borst. Duch is nu in balbezit. Duch schiet op doel. Paluchowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Błota - Thc Arsenal 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Błota 54%, Thc Arsenal 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Błota - Thc Arsenal 1:1

63e minuut.
Chajdas verovert de bal door een tackle van achteren. Chajdas probeert naar een medespeler te passen. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś rent richting de bal. Gołoś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jaźnicki geeft de bal voor. Jałkiewicz kopt de bal weg. Rempała probeert de bal aan de voet te houden. Gołoś rent richting de bal. Gołoś haalt uit met een fantastische trap. Grądcki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Błota 47%, Thc Arsenal 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Błota - Thc Arsenal 1:1