Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0043
  • Stadion: FcWolfs Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2687
FcWolfs Karcące Gogle
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


34e minuut.
Bystroń verovert de bal door een tackle van achteren. Bystroń geeft de bal voor. Palacio rent richting de bal. Przecinak verovert de bal door een tackle van achteren. Przecinak schiet op doel. Wyczułkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcWolfs 57%, Karcące Gogle 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcWolfs - Karcące Gogle 0:0

57e minuut.
Zająkała rent richting de bal. Szymanowski is nu in balbezit. Zająkała onderschept slim de pass. Zająkała draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palacio de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka passt de bal met de wreef. Szymanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymanowski geeft een hoge lob. Chorąży rent richting de bal. De bal raakt de paal. Tyrka is nu in balbezit. Tyrka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcWolfs - Karcące Gogle 1:0

80e minuut.
Rybacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymanowski passt de bal in één keer door. Daar is Kurniawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Harasymiuk trapt de bal weg van het doel. Zająkała is nu in balbezit. Szymanowski rent richting de bal. Zająkała onderschept slim de pass. Zająkała haalt uit met een fantastische trap. Wyczułkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Przecinak schiet op doel. Wyczułkowski met een sublieme pass. Brzoza kopt de bal weg. Daar is Zająkała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zająkała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcWolfs 46%, Karcące Gogle 54%.
FcWolfs - Karcące Gogle 1:0