Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0043
  • Stadion: FC ZIBI Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1985
FC ZIBI Jagiellonia B-k
new Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 20.6
uitstekend Schieten slecht
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Sorcinelli speelt de bal door. Gromko heeft problemen om de bal te vangen. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko verovert de bal door een tackle van achteren. Gromko geeft de bal voor. Sojka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sorcinelli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 1:0

2e minuut.
Sorcinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorcinelli onderschept slim de pass. Sorcinelli haalt uit met een fantastische trap. Sojka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 2:0

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Lumpek de bal onder controle te krijgen. Latinovics kopt de bal weg. Gromko heeft problemen om de bal te vangen. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lasterowicz heeft problemen om de bal te vangen. Phúc Thịnh speelt de bal door. Gromko rent richting de bal. Gromko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 3:0

15e minuut.
Sorcinelli rent richting de bal. Jendrysiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sorcinelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Stokowiec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gromko maakt een snoekduik en kopt de bal. Sojka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lumpek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jayanthi met de inworp. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh geeft een lange en hoge pass. Sojka bokst de bal weg. Gromko heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 4:0

16e minuut.
Gromko met een sublieme pass. Sorcinelli rent richting de bal. Lasterowicz is nu in balbezit. Sorcinelli onderschept slim de pass. Sorcinelli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Stokowiec onderschept slim de pass. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh passt de bal met de wreef. Gromko is nu in balbezit. Gromko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 5:0

27e minuut.
Phúc Thịnh speelt de bal door. Gromko speelt de bal door. Lumpek is nu in balbezit. Sorcinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Sorcinelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 6:0

41e minuut.
Klungelig pakt Jendrysiak de bal. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh met een sublieme pass. Gromko rent richting de bal. Gromko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZIBI 29%, Jagiellonia B-k 71%.
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 7:0

50e minuut.
Durka rent richting de bal. Durka geeft de bal voor. Latinovics kopt de bal weg. Sorcinelli is nu in balbezit. Sorcinelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Latinovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinovics geeft de bal voor. Daar is Gromko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromko schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Lasterowicz is nu in balbezit. Lasterowicz geeft een hoge lob. Inworp. Jayanthi met een snelle inworp. Phúc Thịnh geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jendrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Thịnh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jendrysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lasterowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wolik is nu in balbezit. Wolik geeft de bal voor. Votsis controleert de bal met de borst. Havrilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Skwara met een sublieme pass. Sorcinelli is nu in balbezit. Sorcinelli met een sublieme pass. Gromko rent richting de bal. Gromko schiet op doel. Sojka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh passt de bal met de wreef. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko draait met de bal, schiet en ... Sojka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 8:0

70e minuut.
Stokowiec geeft de bal voor. Lumpek rent richting de bal. Sorcinelli onderschept slim de pass. Sorcinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 9:0

74e minuut.
Sorcinelli is nu in balbezit. Phúc Thịnh rent richting de bal. Sorcinelli rent richting de bal. Sorcinelli schiet op doel. Sojka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 10:0

75e minuut.
Lasterowicz rent richting de bal. Sorcinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Phúc Thịnh speelt de bal door. Gromko is nu in balbezit. Gromko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 11:0

77e minuut.
Gromko passt de bal zonder na te denken. Lasterowicz controleert de bal met de borst. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Gromko is nu in balbezit. Gromko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh passt de bal met de wreef. Gromko is nu in balbezit. Gromko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 12:0

86e minuut.
Kwiczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jayanthi geeft de bal voor. Daar is Skwara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromko is nu in balbezit. Gromko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Phúc Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sorcinelli de bal. Gromko rent richting de bal. Gromko haalt uit met een fantastische trap. Sojka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZIBI 28%, Jagiellonia B-k 72%.
FC ZIBI - Jagiellonia B-k 13:0