Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0043
  • Stadion: MazurEłk Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1819
MazurEłk FcWolfs
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 23.3
hopeloos Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Kurniawka met een sublieme pass. Chorąży rent richting de bal. Chorąży met een sublieme pass. Tyrka is nu in balbezit. Tyrka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MazurEłk - FcWolfs 0:1

5e minuut.
Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński geeft een hoge lob. Okorski kopt de bal weg. Chętny bereikt de bal nog maar net als eerste. Chętny schiet op doel. Wyczułkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Łomiński geeft een lange en hoge pass. Gontarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chętny is nu in balbezit. Gontarz is nu in balbezit. Gontarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gontarz rent richting de bal. Gontarz passt de bal met de wreef. Szymanowski is nu in balbezit. Chętny verovert de bal door een tackle van achteren. Chętny draait met de bal, schiet en ... Wyczułkowski bokst de bal weg.

42e minuut.
Okorski geeft de bal voor. Wiercipięta kan de bal niet met de borst controleren. Wiercipięta speelt de bal door. Gontarz rent richting de bal. Gontarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Łomiński passt de bal met de wreef. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok is nu in balbezit. Tyrka verovert de bal door een tackle van achteren. Tyrka schiet op doel. Niepokój probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MazurEłk 53%, FcWolfs 47%.
MazurEłk - FcWolfs 0:1

56e minuut.
Palacio is nu in balbezit. Palacio geeft een hoge lob. Daar is Jędrychowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Niepokój bokst de bal weg.

61e minuut.
Szymanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski onderschept slim de pass. Okorski passt de bal met de wreef. Chętny rent richting de bal. Chętny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wyczułkowski trapt de bal weg. Bachleda kopt de bal weg. Palacio rent richting de bal. Chętny verovert de bal door een tackle van achteren. Chętny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Garyga is nu in balbezit. Gontarz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarz met een sublieme pass. Chętny bereikt de bal nog maar net als eerste. Chętny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Wyczułkowski speelt de bal door. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bachleda zijn tegenspeler op de grond. Bachleda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Okorski is nu in balbezit. Okorski probeert naar een medespeler te passen. Szymanowski probeert de bal met de borst te controleren. Chętny bereikt de bal nog maar net als eerste. Chętny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MazurEłk - FcWolfs 1:1

88e minuut.
Szymanowski rent richting de bal. Chętny onderschept slim de pass. Tyrka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chętny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chętny kan niet meer verder spelen. Szympruch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MazurEłk 30%, FcWolfs 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MazurEłk - FcWolfs 1:1