Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0044
  • Stadion: SMP Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3092
SMP Lamparty Bochnia
CoŚ sie dzieje Tactiek KonriXIV
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
24 gemiddelde waardering 45.8
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen solide


6e minuut.
Anderson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikliński met een snelle inworp. Jagodziński rent richting de bal. Jagodziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fortuna trapt de bal weg. Silberling kopt de bal weg. Gajownik rent richting de bal. Pérez Gómez is nu in balbezit. Pérez Gómez schiet op doel. Paal! Fortuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Tascón de bal. Tascón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMP - Lamparty Bochnia 0:1

11e minuut.
Konkiel geeft een hoge lob. Silberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Karakula moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Karakula schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Silberling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siebel met een snel genomen vrije trap. Silberling rent richting de bal. Silberling geeft een hoge lob. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai passt de bal zonder na te denken. Fortuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Garai speelt de bal door. Tascón is nu in balbezit. Tascón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pérez Gómez de bal. Pérez Gómez schiet op doel. Fortuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Anderson onderschept slim de pass. Garai rent richting de bal. Garai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sagastume de bal. Sagastume geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kulpaka passt de bal met de wreef. Nicolaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaï geeft de bal voor. Tascón rent richting de bal. Tascón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Kulpaka de bal onder controle te krijgen. Silberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling probeert naar een medespeler te passen. Tascón rent richting de bal. Tascón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SMP - Lamparty Bochnia 0:2

30e minuut.
Garai geeft de bal voor. Silberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling passt de bal met de wreef. Pérez Gómez is nu in balbezit. Pérez Gómez haalt uit met een fantastische trap. Fortuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMP - Lamparty Bochnia 0:3

32e minuut.
Sagastume kopt de bal weg. Marczuk heeft problemen om de bal te vangen. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson geeft een hoge lob. Pérez Gómez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Konkiel geeft de bal voor. Mikliński kopt de bal weg. Pita probeert naar een medespeler te passen. Silberling is nu in balbezit. Silberling haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fortuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMP 81%, Lamparty Bochnia 19%.
SMP - Lamparty Bochnia 0:3

50e minuut.
Siebel probeert naar een medespeler te passen. Silberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling passt de bal in één keer door. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez schiet op doel. Fortuna bokst de bal weg. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk onderschept slim de pass. Tascón verovert de bal door een tackle van achteren. Tascón schiet op doel. Fortuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tascón is nu in balbezit. Tascón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling geeft een lange en hoge pass. Tascón is nu in balbezit. Tascón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sagastume geeft een lange en hoge pass. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tascón de bal. Tascón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Silberling rent richting de bal. Silberling passt de bal zonder na te denken. Pérez Gómez rent richting de bal. Pérez Gómez schiet op doel. Fortuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMP - Lamparty Bochnia 0:4

71e minuut.
Pérez Gómez passt de bal met de wreef. Silberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling probeert naar een medespeler te passen. Tascón is nu in balbezit. Tascón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tascón passt de bal in één keer door. Silberling rent richting de bal. Silberling passt de bal in één keer door. Pérez Gómez rent richting de bal. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki probeert naar een medespeler te passen. Jagodziński speelt de bal door. Pérez Gómez rent richting de bal. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ... Fortuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gajownik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SMP - Lamparty Bochnia 0:5

87e minuut.
Marczuk geeft een hoge lob. Inworp. Garai met een snelle inworp. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Tascón is nu in balbezit. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez haalt uit met een fantastische trap. Półchłopek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMP 83%, Lamparty Bochnia 17%.
SMP - Lamparty Bochnia 0:5