Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0044
  • Stadion: Agro Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1884
Agro Gosciszka
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Atlak probeert naar een medespeler te passen. Jagła is nu in balbezit. Szaliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szaliński krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Szebert geeft een hoge lob. Jagła kopt de bal weg. Daar is Kozajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śnieżek is nu in balbezit. Śnieżek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kozajda probeert naar een medespeler te passen. Pabina met een sublieme pass. Zawada geeft een hoge lob. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rastafariański met een sublieme pass. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz passt de bal zonder na te denken. Nykiś rent richting de bal. Nykiś haalt uit met een fantastische trap. Tyczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Atlak passt de bal zonder na te denken. Zawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zawada wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zawada kan niet meer verder spelen. Stawowy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agro 60%, Gosciszka 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agro - Gosciszka 0:0

66e minuut.
Wirtek is nu in balbezit. Wirtek met een sublieme pass. Żebro is nu in balbezit. Śnieżek is nu in balbezit. Śnieżek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Agro - Gosciszka 0:1

70e minuut.
Piaseczny rent richting de bal. Etkowski is nu in balbezit. Etkowski met een sublieme pass. Nykiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykiś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stawowy heeft problemen om de bal te vangen. Torbiński is nu in balbezit. Stawowy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stawowy krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Wirtek is nu in balbezit. Wirtek probeert naar een medespeler te passen. Żebro rent richting de bal. Żebro draait met de bal, schiet en ... Piechna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Piaseczny de bal. Etkowski rent richting de bal. Etkowski probeert naar een medespeler te passen. Nykiś rent richting de bal. Nykiś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agro 52%, Gosciszka 48%.
Agro - Gosciszka 0:1