Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunflowers Lamparty Bochnia
433 Tactiek KonriXIV
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 43.1
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Garai probeert naar een medespeler te passen. Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal zonder na te denken. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pérez Gómez probeert naar een medespeler te passen. Garai is nu in balbezit. Garai passt de bal in één keer door. Pérez Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garai zal de hoekschop nemen. Daar is Płaskoczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume verovert de bal door een tackle van achteren. Sagastume speelt de bal door. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serwotka trapt de bal weg. Sagastume speelt de bal door. Klungelig pakt Tascón de bal. Tascón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pérez Gómez rent richting de bal. Pérez Gómez speelt de bal door. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai draait met de bal, schiet en ... Tascón probeert de bal aan de voet te houden. Serwotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serwotka probeert naar een medespeler te passen. Sagastume kopt de bal weg. Szibalski is nu in balbezit. Pérez Gómez onderschept slim de pass. Pérez Gómez schiet op doel. Serwotka bokst de bal weg.

15e minuut.
Pasik speelt de bal door. Banasiak is nu in balbezit. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft de bal voor. Tascón springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Garai met een snelle inworp. Sagastume rent richting de bal. Sagastume probeert naar een medespeler te passen. Pérez Gómez is nu in balbezit. Pérez Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunflowers - Lamparty Bochnia 0:1

19e minuut.
Silberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling passt de bal in één keer door. Pérez Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Gómez haalt uit met een fantastische trap. Serwotka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunflowers - Lamparty Bochnia 0:2

25e minuut.
Sagastume met een sublieme pass. Konopelski is nu in balbezit. Konopelski geeft de bal voor. Kełkowiecki rent richting de bal. Sagastume geeft een hoge lob. Serwotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tascón rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunflowers - Lamparty Bochnia 0:3

27e minuut.
Sagastume geeft de bal voor. Silberling rent richting de bal. Płaskoczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Płaskoczyński krijgt een gele kaart. Silberling is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez Gómez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Serwotka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunflowers - Lamparty Bochnia 0:4

29e minuut.
Silberling probeert de bal aan de voet te houden. Silberling geeft een lange en hoge pass. Daar is Tascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunflowers - Lamparty Bochnia 0:5

30e minuut.
Sagastume rent richting de bal. Sagastume probeert naar een medespeler te passen. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Szibalski trapt de bal weg. Sagastume kopt de bal weg. Pérez Gómez is nu in balbezit. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ... Serwotka bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai passt de bal met de wreef. Silberling speelt de bal door. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón draait met de bal, schiet en ... Serwotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunflowers - Lamparty Bochnia 0:6

39e minuut.
Tascón rent richting de bal. Konopelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón onderschept slim de pass. Tascón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunflowers - Lamparty Bochnia 0:7

43e minuut.
Płaskoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Gómez met een sublieme pass. Tascón rent richting de bal. Tascón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunflowers 86%, Lamparty Bochnia 14%.
Sunflowers - Lamparty Bochnia 0:7

46e minuut.
Pérez Gómez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

47e minuut.
Silberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Konopelski de bal. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunflowers - Lamparty Bochnia 0:8

51e minuut.
Szibalski passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silberling met de inworp. Pita geeft een lange en hoge pass. Tascón springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Derka de bal. Pita is nu in balbezit. Pita passt de bal in één keer door. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Tascón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sagastume probeert naar een medespeler te passen. Garai rent richting de bal. Garai speelt de bal door. Tascón rent richting de bal. Tascón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunflowers - Lamparty Bochnia 0:9

60e minuut.
Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume geeft de bal voor. Tascón is nu in balbezit. Tascón haalt uit met een fantastische trap. Serwotka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Konopelski is nu in balbezit. Sagastume onderschept slim de pass. Tascón rent richting de bal. Tascón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Sagastume de bal. Pasik begaat een overtreding. Sagastume is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicolaï zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Silberling is nu in balbezit. Silberling geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Serwotka bokst de bal weg.

70e minuut.
Garai rent richting de bal. Garai passt de bal met de wreef. Silberling is nu in balbezit. Silberling schiet op doel. Serwotka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Szibalski geeft een hoge lob. Inworp. Silberling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nicolaï verovert de bal door een tackle van achteren. Kobierzyński rent richting de bal. Anderson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anderson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunflowers 81%, Lamparty Bochnia 19%.
Sunflowers - Lamparty Bochnia 0:9