Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamparty Bochnia Suchary Suchy Lad
KonriXIV Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
15% Spel op eigen helft 85%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.2 gemiddelde waardering 21.6
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


7e minuut.
Sądel onderschept slim de pass. Sądel geeft een lange en hoge pass. Silberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling geeft de bal voor. Garai springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamparty Bochnia - Suchary Suchy Lad 1:0

13e minuut.
Inworp. Siebel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sagastume speelt de bal door. Klungelig pakt Pérez Gómez de bal. Pérez Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Komar speelt de bal door. Kiniec probeert de bal met de borst te controleren. Sagastume geeft de bal voor. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Garai heeft problemen om de bal te vangen. Garai geeft een hoge lob. Daar is Tascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Komar met een harde bal richting middenveld. Benkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pérez Gómez de bal. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Sagastume kopt de bal weg. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón met een sublieme pass. Pérez Gómez rent richting de bal. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamparty Bochnia - Suchary Suchy Lad 2:0

27e minuut.
Daar is Garai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Garai naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Sagastume rent richting de bal. Sagastume passt de bal in één keer door. Tascón is nu in balbezit. Tascón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamparty Bochnia - Suchary Suchy Lad 3:0

42e minuut.
Komar geeft een hoge lob. Sagastume kopt de bal weg. Klungelig pakt Kraman de bal. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Kraman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silberling geeft een hoge lob. Sądel heeft problemen om de bal te vangen. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamparty Bochnia 15%, Suchary Suchy Lad 85%.
Lamparty Bochnia - Suchary Suchy Lad 3:0

51e minuut.
Siebel onderschept slim de pass. Pita rent richting de bal. Pita geeft de bal voor. Tascón is nu in balbezit. Tascón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamparty Bochnia - Suchary Suchy Lad 4:0

55e minuut.
Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume verovert de bal door een tackle van achteren. Sagastume passt de bal in één keer door. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Komar trapt de bal weg. Silberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberling geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Tascón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamparty Bochnia - Suchary Suchy Lad 5:0

61e minuut.
Zakrzyński speelt de bal door. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume met een sublieme pass. Pérez Gómez rent richting de bal. Pérez Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sagastume onderschept slim de pass. Sagastume geeft een hoge lob. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Gómez is nu in balbezit. Pérez Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamparty Bochnia - Suchary Suchy Lad 6:0

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kancia stond buitenspel. Anderson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Benkowski is nu in balbezit. Pérez Gómez onderschept slim de pass. Pérez Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tascón is nu in balbezit. Tascón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamparty Bochnia - Suchary Suchy Lad 7:0

74e minuut.
Zakrzyński rent richting de bal. Zakrzyński geeft een lange en hoge pass. Anderson met een sublieme pass. Tascón rent richting de bal. Tascón geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zakrzyński rent richting de bal. Siebel verovert de bal door een tackle van achteren. Siebel passt de bal in één keer door. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamparty Bochnia - Suchary Suchy Lad 8:0

86e minuut.
Komar speelt de bal door. Silberling kopt de bal weg. Kraman heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamparty Bochnia 16%, Suchary Suchy Lad 84%.
Lamparty Bochnia - Suchary Suchy Lad 8:0