Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS LechDamno Grabusy
442 Tactiek 451
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Pikulec probeert naar een medespeler te passen. Dulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz rent richting de bal. Lokusz draait met de bal, schiet en ... Kot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LechDamno - Grabusy 0:1

24e minuut.
Sadowski geeft een hoge lob. Inworp. Lepa met een snelle inworp. Komosiak is nu in balbezit. Komosiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Strama is nu in balbezit. Strama geeft een hoge lob. Komosiak is nu in balbezit. Komosiak schiet op doel. Lizak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sypniewski rent richting de bal. Foksinski rent richting de bal. Sypniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sypniewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LechDamno 43%, Grabusy 57%.
KKS LechDamno - Grabusy 0:1

54e minuut.
Daar is Kielec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kielec krijgt een gele kaart. Sypniewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bazler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lizak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LechDamno 33%, Grabusy 67%.
KKS LechDamno - Grabusy 0:1