Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0044
  • Stadion: Agro Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1527
Agro Grabusy
Normal Tactiek 451
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Neneman kopt de bal weg. Kuźba rent richting de bal. Kielec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kielec krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kotewecki geeft de bal voor. Foksinski kopt de bal weg. Szebert rent richting de bal. Okorski is nu in balbezit. Okorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nykiś kopt de bal weg. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pankiewicz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pankiewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pankiewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Lizak speelt de bal door. Kozajda kopt de bal weg. Daar is Kielec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagła geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Neneman kopt de bal weg. Daar is Aleksaderski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nykiś onderschept slim de pass. Kuźba rent richting de bal. Kuźba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Pikulec passt de bal in één keer door. Szebert geeft een hoge lob. Kuźba is nu in balbezit. Kuźba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lizak trapt de bal weg van het doel. Aleksaderski is nu in balbezit. Kuźba verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźba haalt uit met een fantastische trap. Lizak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agro 34%, Grabusy 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agro - Grabusy 0:0

47e minuut.
Foksinski onderschept slim de pass. Foksinski geeft een hoge lob. Daar is Neneman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokusz is nu in balbezit. Lokusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Neneman geeft een lange en hoge pass. Nykiś rent richting de bal. Nykiś passt de bal in één keer door. Kuźba is nu in balbezit. Kuźba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Neneman met de inworp. Kasperkiewicz rent richting de bal. Sadowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agro 48%, Grabusy 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agro - Grabusy 0:0