Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Chrząstawa KP Sabnie 2021
Normal Tactiek 532
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 43.6
weak Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Legnami passt de bal in één keer door. Mączka rent richting de bal. Inworp. Mączka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gintel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Fijał geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusideł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klemmensen is nu in balbezit. Klemmensen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kusideł rent richting de bal. Kusideł passt de bal zonder na te denken. Klemmensen speelt de bal door. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro haalt uit met een fantastische trap. Szablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro geeft een hoge lob. MacPherson rent richting de bal. MacPherson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pawłowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Polański heeft problemen om de bal te vangen. MacPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemmensen met een sublieme pass. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klemmensen is nu in balbezit. MacPherson is nu in balbezit. Klemmensen rent richting de bal. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro schiet op doel. Szablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Chrząstawa - KP Sabnie 2021 0:1

27e minuut.
Sypiański speelt de bal door. Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro passt de bal zonder na te denken. MacPherson is nu in balbezit. MacPherson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gałuszko geeft de bal voor. Piñeiro kopt de bal weg. Daar is Sypiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacPherson is nu in balbezit. MacPherson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Goldberg kopt de bal weg. Pawłowski heeft problemen om de bal te vangen. Klemmensen probeert naar een medespeler te passen. MacPherson is nu in balbezit. MacPherson schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Chrząstawa - KP Sabnie 2021 0:2

36e minuut.
Balcer is nu in balbezit. Grigore verovert de bal door een tackle van achteren. Grigore probeert naar een medespeler te passen. MacPherson rent richting de bal. MacPherson schiet op doel. Szablewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kusideł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusideł geeft een lange en hoge pass. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Chrząstawa 73%, KP Sabnie 2021 27%.
LZS Chrząstawa - KP Sabnie 2021 0:2

48e minuut.
Polański is nu in balbezit. Legnami is nu in balbezit. Legnami speelt de bal door. Gintel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Balcer is nu in balbezit. Grigore verovert de bal door een tackle van achteren. Grigore passt de bal in één keer door. MacPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPherson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Chrząstawa - KP Sabnie 2021 0:3

63e minuut.
Goldberg geeft de bal voor. Fijał speelt de bal door. Piñeiro rent richting de bal. Klemmensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemmensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Pawłowski geeft de bal voor. Inworp. Kusideł met een snelle inworp. MacPherson is nu in balbezit. MacPherson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Kusideł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusideł geeft de bal voor. Balcer is nu in balbezit. Piñeiro onderschept slim de pass. Piñeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
MacPherson is nu in balbezit. Klemmensen is nu in balbezit. Klemmensen passt de bal in één keer door. MacPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPherson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Chrząstawa 67%, KP Sabnie 2021 33%.
LZS Chrząstawa - KP Sabnie 2021 0:3