Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Orbita LZS Chrząstawa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 26.8
average Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Popiełuszko met een sublieme pass. Daar is Miś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miś passt de bal zonder na te denken. Legnami rent richting de bal. Legnami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Sypiański rent richting de bal. Samson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sypiański krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Popiełuszko is nu in balbezit. Miś is nu in balbezit. Kalisz verovert de bal door een tackle van achteren. Popiełuszko onderschept slim de pass. Popiełuszko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Klungelig pakt Gwozda de bal. Gwozda geeft een hoge lob. Samson heeft problemen om de bal te vangen. Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jaśkiewicz is nu in balbezit. Fijał onderschept slim de pass. Fijał met een sublieme pass. Miś is nu in balbezit. Miś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orbita - LZS Chrząstawa 1:0

15e minuut.
Polański speelt de bal door. Gintel is nu in balbezit. Gintel passt de bal zonder na te denken. Legnami is nu in balbezit. Legnami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Orbita - LZS Chrząstawa 1:1

19e minuut.
Kalisz met een harde bal richting middenveld. Dzienis kopt de bal weg. Miś bereikt de bal nog maar net als eerste. Miś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kalisz de bal onder controle te krijgen. Paal!

25e minuut.
Gintel rent richting de bal. Gintel passt de bal in één keer door. Legnami rent richting de bal. Legnami haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Olszanecki de bal onder controle te krijgen. Ignasiak bokst de bal weg.

40e minuut.
Dzienis rent richting de bal. Gintel verovert de bal door een tackle van achteren. Gintel probeert naar een medespeler te passen. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Legnami rent richting de bal. Legnami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orbita - LZS Chrząstawa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orbita 56%, LZS Chrząstawa 44%.
FC Orbita - LZS Chrząstawa 1:2

49e minuut.
Samson is nu in balbezit. Samson speelt de bal door. Miś bereikt de bal nog maar net als eerste. Miś schiet op doel. Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Orbita - LZS Chrząstawa 2:2

64e minuut.
Pawłowski geeft een hoge lob. Gaweł kopt de bal weg. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami haalt uit met een fantastische trap. Ignasiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orbita - LZS Chrząstawa 2:3

73e minuut.
Jaśkiewicz onderschept slim de pass. Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Popiełuszko is nu in balbezit. Popiełuszko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Polański passt de bal zonder na te denken. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel geeft de bal voor. Klungelig pakt Legnami de bal. Legnami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mączka probeert naar een medespeler te passen. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami draait met de bal, schiet en ... Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orbita 51%, LZS Chrząstawa 49%.
FC Orbita - LZS Chrząstawa 2:3