Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Chrząstawa Re-Plast Unia Oświęcim
Normal Tactiek Unia
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 33.3
matig Schieten redelijk
matig Passen zwak
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Polański passt de bal in één keer door. Daar is Balcer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcer geeft een lange en hoge pass. Gintel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel draait met de bal, schiet en ... Morel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Sypiański met een sublieme pass. Szmiel heeft problemen om de bal te vangen. Szmiel geeft een lange en hoge pass. Legnami rent richting de bal. Legnami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Chrząstawa - Re-Plast Unia Oświęcim 1:0

7e minuut.
Fijał passt de bal zonder na te denken. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski geeft een hoge lob. Legnami is nu in balbezit. Legnami draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Kalisz kopt de bal weg. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski rent richting de bal. Sanchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchez draait met de bal, schiet en ... Szablewski bokst de bal weg. Kalisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toscano rent richting de bal. Toscano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS Chrząstawa - Re-Plast Unia Oświęcim 1:1

17e minuut.
Urzică kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fijał de bal onder controle te krijgen. Sanchez is nu in balbezit. Sanchez schiet op doel. Szablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Toscano rent richting de bal. Toscano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Chrząstawa - Re-Plast Unia Oświęcim 1:2

19e minuut.
Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez haalt uit met een fantastische trap. Toscano heeft problemen om de bal te vangen. Sanchez is nu in balbezit. Sanchez schiet op doel. Szablewski bokst de bal weg.

39e minuut.
Sırıtmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırıtmaz met een sublieme pass. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez schiet op doel. Kalisz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Chrząstawa 55%, Re-Plast Unia Oświęcim 45%.
LZS Chrząstawa - Re-Plast Unia Oświęcim 1:2

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Polański de bal onder controle te krijgen. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcer begaat een overtreding. Balcer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Chrząstawa 53%, Re-Plast Unia Oświęcim 47%.
LZS Chrząstawa - Re-Plast Unia Oświęcim 1:2