Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC miecho Fc Snajperzy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


25e minuut.
Hiacynt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korycki komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Kasperkiewicz met de inworp. Jachowicz rent richting de bal. Jachowicz geeft een lange en hoge pass. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC miecho - Fc Snajperzy 1:0

39e minuut.
Bąkiewcz is nu in balbezit. Siemaszko onderschept slim de pass. Siemaszko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chudzio de bal. Chudzio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC miecho 61%, Fc Snajperzy 39%.
FC miecho - Fc Snajperzy 1:0

61e minuut.
Puk passt de bal met de wreef. Chodynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki onderschept slim de pass. Korycki haalt uit met een fantastische trap. Cudak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chudzio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suchorowicz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Chodynicki de bal onder controle te krijgen. Bąkiewcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkiewcz passt de bal zonder na te denken. Marcinowski is nu in balbezit. Marcinowski schiet op doel. Trojan bokst de bal weg.

66e minuut.
Bąkiewcz speelt de bal door. Korycki rent richting de bal. Korycki probeert naar een medespeler te passen. Marcinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Boniecki kopt de bal weg. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopiński krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Hawryszczak geeft de bal voor. Suchorowicz rent richting de bal. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Suchorowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Boniecki rent richting de bal. Boniecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Solarz de bal. Suchorowicz rent richting de bal. Suchorowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC miecho - Fc Snajperzy 2:0

87e minuut.
Cudak rent richting de bal. Marcinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Boniecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcinowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marcinowski kan niet meer verder spelen. Pielorz komt het veld opgelopen. Korycki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC miecho - Fc Snajperzy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC miecho 57%, Fc Snajperzy 43%.
FC miecho - Fc Snajperzy 2:1