Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombowe-Bociany KP Sabnie 2021
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Goldberg speelt de bal door. Klemmensen probeert naar een medespeler te passen. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro schiet op doel. Tryba probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Goldberg met een sublieme pass. Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore probeert naar een medespeler te passen. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombowe-Bociany - KP Sabnie 2021 0:1

8e minuut.
Chojniak passt de bal zonder na te denken. Kustosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusideł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kusideł krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Daar is Kusideł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obretenov is nu in balbezit. Obretenov passt de bal met de wreef. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro draait met de bal, schiet en ... Peret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombowe-Bociany - KP Sabnie 2021 0:2

16e minuut.
Borowiecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigore met een snelle inworp. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sobieski rent richting de bal. Klemmensen onderschept slim de pass. Klemmensen passt de bal zonder na te denken. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro haalt uit met een fantastische trap. Peret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tryba heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piñeiro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombowe-Bociany - KP Sabnie 2021 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombowe-Bociany 63%, KP Sabnie 2021 37%.
Bombowe-Bociany - KP Sabnie 2021 0:3

52e minuut.
Grigore is nu in balbezit. Grigore met een sublieme pass. Piñeiro is nu in balbezit. Chojniak rent richting de bal. Chojniak schiet op doel. Peret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak haalt uit met een fantastische trap. Peret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombowe-Bociany - KP Sabnie 2021 0:4

59e minuut.
Kusideł geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mordej de bal onder controle te krijgen. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro schiet op doel. Peret maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

61e minuut.
Mordej geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusideł met een snelle inworp. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Piñeiro rent richting de bal. Brzoskowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piñeiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chojniak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombowe-Bociany - KP Sabnie 2021 0:5

72e minuut.
Piñeiro geeft een lange en hoge pass. Tryba rent richting de bal. Piñeiro onderschept slim de pass. Piñeiro draait met de bal, schiet en ... Peret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombowe-Bociany - KP Sabnie 2021 0:6

74e minuut.
Sobieski probeert de bal aan de voet te houden. Klemmensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemmensen passt de bal zonder na te denken. Grigore rent richting de bal. Grigore geeft een lange en hoge pass. Paal! Daar is Piñeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñeiro geeft een hoge lob. Peret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kusideł met de inworp. Obretenov met een sublieme pass. Piñeiro rent richting de bal. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sobieski is nu in balbezit. Klemmensen onderschept slim de pass. Klemmensen geeft een hoge lob. Chojniak krijgt zijn hoofd ertegen. Peret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombowe-Bociany - KP Sabnie 2021 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombowe-Bociany 79%, KP Sabnie 2021 21%.
Bombowe-Bociany - KP Sabnie 2021 0:7