Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laga I Do Przodu II LZS Chrząstawa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 27.5
poor Schieten solid
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Palimąka geeft een hoge lob. Wojnecki heeft problemen om de bal te vangen. Polański rent richting de bal. Wojnecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Palimąka is nu in balbezit. Legnami verovert de bal door een tackle van achteren. Legnami draait met de bal, schiet en ... Radziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu II - LZS Chrząstawa 0:1

4e minuut.
Wojnecki passt de bal zonder na te denken. Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel verovert de bal door een tackle van achteren. Legnami rent richting de bal. Legnami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu II - LZS Chrząstawa 0:2

7e minuut.
Szmiel met een sublieme pass. Gintel bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami rent richting de bal. Legnami haalt uit met een fantastische trap. Radziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu II - LZS Chrząstawa 0:3

9e minuut.
Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyczko passt de bal met de wreef. Gintel probeert naar een medespeler te passen. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pawłowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albański met de inworp. Budniewski rent richting de bal. Budniewski geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Albański is nu in balbezit. Sypiański is nu in balbezit. Sypiański met een sublieme pass. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański met een sublieme pass. Legnami rent richting de bal. Legnami draait met de bal, schiet en ... Radziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu II - LZS Chrząstawa 0:4

26e minuut.
Nyczko probeert naar een medespeler te passen. Sypiański rent richting de bal. Sypiański geeft een hoge lob. Legnami rent richting de bal. Legnami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sypiański kan de bal niet met de borst controleren. Budniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sypiański. Sypiański krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Miodek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gintel is nu in balbezit. Gintel speelt de bal door. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami draait met de bal, schiet en ... Radziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Polański rent richting de bal. Polański geeft een hoge lob. Gromada kopt de bal weg. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu II - LZS Chrząstawa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga I Do Przodu II 47%, LZS Chrząstawa 53%.
Laga I Do Przodu II - LZS Chrząstawa 0:5

52e minuut.
Szablewski trapt de bal weg. Gintel kopt de bal weg. Klungelig pakt Źdźbło de bal. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sypiański speelt de bal door. Gintel is nu in balbezit. Gintel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Legnami de bal. Legnami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Źdźbło geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balcer met de inworp. Szmiel is nu in balbezit. Szmiel haalt uit met een fantastische trap. Radziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Legnami maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu II - LZS Chrząstawa 0:6

57e minuut.
Wojnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnecki passt de bal in één keer door. Gromada rent richting de bal. Legnami verovert de bal door een tackle van achteren. Legnami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gintel is nu in balbezit. Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palimąka geeft een hoge lob. Legnami rent richting de bal. Legnami draait met de bal, schiet en ... Radziński bokst de bal weg.

79e minuut.
Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel geeft de bal voor. Legnami rent richting de bal. Legnami draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gintel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel passt de bal in één keer door. Daar is Źdźbło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legnami rent richting de bal. Legnami schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Miodek speelt de bal door. Gintel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcer onderschept slim de pass. Balcer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Legnami rent richting de bal. Legnami schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu II - LZS Chrząstawa 0:7

89e minuut.
Budniewski rent richting de bal. Sypiański rent richting de bal. Sypiański geeft de bal voor. Legnami bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnami draait met de bal, schiet en ... Radziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga I Do Przodu II 68%, LZS Chrząstawa 32%.
Laga I Do Przodu II - LZS Chrząstawa 0:7