Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Re-Plast Unia Oświęcim Maks Chrobry Głogów
Unia Tactiek 433
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 17
adequate Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Jonek geeft de bal voor. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pasławski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasławski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Laval passt de bal zonder na te denken. Pasławski probeert naar een medespeler te passen. Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek draait met de bal, schiet en ... Szwaja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Laval met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Koźlarz de bal onder controle te krijgen. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Maks Chrobry Głogów 1:0

9e minuut.
Daar is Kieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snížek onderschept slim de pass. Snížek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pasławski de bal onder controle te krijgen. Pasławski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pasławski rent richting de bal. Pasławski passt de bal met de wreef. Snížek is nu in balbezit. Snížek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Maks Chrobry Głogów 2:0

21e minuut.
Bernačík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernačík speelt de bal door. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski haalt uit met een fantastische trap. Chudzikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Maks Chrobry Głogów 3:0

26e minuut.
Koester passt de bal zonder na te denken. Snížek heeft problemen om de bal te vangen. Pasławski rent richting de bal. Pasławski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dimofte heeft problemen om de bal te vangen. Tosik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koester. Koester krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bernačík geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kieliński de bal onder controle te krijgen. Koester bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pasławski rent richting de bal. Pasławski met een sublieme pass. Snížek heeft problemen om de bal te vangen. Snížek haalt uit met een fantastische trap. Chudzikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Maks Chrobry Głogów 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re-Plast Unia Oświęcim 37%, Maks Chrobry Głogów 63%.
Re-Plast Unia Oświęcim - Maks Chrobry Głogów 4:0

47e minuut.
Rudak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koester. Rudak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koester speelt de bal door. Kulczyński met een snel genomen vrije trap. Ramirez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bernačík rent richting de bal. Bernačík probeert naar een medespeler te passen. Snížek rent richting de bal. Pasławski is nu in balbezit. Pasławski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re-Plast Unia Oświęcim 37%, Maks Chrobry Głogów 63%.
Re-Plast Unia Oświęcim - Maks Chrobry Głogów 4:0