Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Orbita FC miecho
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Puk passt de bal met de wreef. Olszanecki rent richting de bal. Samson met een sublieme pass. Gwozda rent richting de bal. Gwozda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis onderschept slim de pass. Dzienis speelt de bal door. Miś heeft problemen om de bal te vangen. Miś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Siemaszko geeft een lange en hoge pass. Daar is Hawryszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miś bereikt de bal nog maar net als eerste. Miś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orbita 57%, FC miecho 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Orbita - FC miecho 0:0

48e minuut.
Gwozda rent richting de bal. Gwozda met een sublieme pass. Chodynicki rent richting de bal. Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko draait met de bal, schiet en ... Trojan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Szmer met een snelle inworp. Dzienis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jachowicz. Jachowicz krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Jachowicz is nu in balbezit. Jachowicz probeert naar een medespeler te passen. Olszanecki rent richting de bal. Suchorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Suchorowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Boniecki met een sublieme pass. Jachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachowicz passt de bal in één keer door. Suchorowicz is nu in balbezit. Suchorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orbita 45%, FC miecho 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Orbita - FC miecho 0:0