Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0045
  • Stadion: nistim Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2583
FC miecho Re-Plast Unia Oświęcim
Normal Tactiek Unia
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 28.1
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Urzică passt de bal zonder na te denken. Koester rent richting de bal. Chodynicki begaat een overtreding. Koester raakt geblesseerd tijdens het duel. Koester wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jachowicz is nu in balbezit. Sırıtmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sırıtmaz passt de bal met de wreef. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Urzică met een sublieme pass. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi schiet op doel. Cudak probeert de bal aan de voet te houden. Trojan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC miecho - Re-Plast Unia Oświęcim 0:1

35e minuut.
Jachowicz rent richting de bal. Koester rent richting de bal. Koester speelt de bal door. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi schiet op doel. Trojan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vágvölgyi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boniecki. Vágvölgyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sırıtmaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Banaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morel trapt de bal weg. Urzică kopt de bal weg. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC miecho - Re-Plast Unia Oświęcim 0:2

45e minuut.
Bazunts komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC miecho 62%, Re-Plast Unia Oświęcim 38%.
FC miecho - Re-Plast Unia Oświęcim 0:2

49e minuut.
Ramirez passt de bal zonder na te denken. Urzică is nu in balbezit. Urzică probeert naar een medespeler te passen. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Toscano is nu in balbezit. Toscano passt de bal in één keer door. Chodynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică onderschept slim de pass. Urzică geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC miecho - Re-Plast Unia Oświęcim 0:3

89e minuut.
Chodynicki rent richting de bal. Bazunts onderschept slim de pass. Bazunts passt de bal zonder na te denken. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC miecho 48%, Re-Plast Unia Oświęcim 52%.
FC miecho - Re-Plast Unia Oświęcim 0:3