Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Witosa 2006 Zręczyce
433 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33 gemiddelde waardering 45.6
adequate Schieten good
weak Passen adequate
average Verdedigen solid


10e minuut.
Melis probeert naar een medespeler te passen. Pereira Lima geeft de bal voor. Daar is Belli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Deioannon geeft een lange en hoge pass. Järvistu kopt de bal weg. Daar is Cioce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioce schiet op doel. Młot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - Zręczyce 0:1

18e minuut.
Drapała probeert naar een medespeler te passen. Pereira Lima heeft problemen om de bal te vangen. Melis is nu in balbezit. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Aquino schiet op doel. Młot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Płatosz heeft problemen om de bal te vangen. Płatosz speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszczak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Riedli met een sublieme pass. Płatosz is nu in balbezit. Płatosz geeft de bal voor. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Młot probeert naar een medespeler te passen. Cioce bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet is nu in balbezit. Thonet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Järvistu geeft een hoge lob. Cioce rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Salcedo ... Strafschop! Cioce is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cioce zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka met een sublieme pass. Belli heeft problemen om de bal te vangen. Belli schiet op doel. Mạnh Dũng probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Drapała rent richting de bal. Drapała geeft een hoge lob. Järvistu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Thonet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thonet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Aristigueta geeft een lange en hoge pass. Järvistu bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvistu met een sublieme pass. Thonet rent richting de bal. Thonet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Witosa 2006 53%, Zręczyce 47%.
Witosa 2006 - Zręczyce 0:1

48e minuut.
Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvistu onderschept slim de pass. Järvistu passt de bal in één keer door. Thonet is nu in balbezit. Thonet draait met de bal, schiet en ... Młot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Deioannon onderschept slim de pass. Deioannon passt de bal in één keer door. Thonet rent richting de bal. Thonet schiet op doel. Młot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Thonet passt de bal met de wreef. Daar is Cioce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet verovert de bal door een tackle van achteren. Thonet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Prado kan de bal niet met de borst controleren. Prado geeft een hoge lob. Aquino kopt de bal weg. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet haalt uit met een fantastische trap. Młot bokst de bal weg.

88e minuut.
Prado is nu in balbezit. Prado passt de bal in één keer door. Daar is Sobieszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Andorka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Witosa 2006 39%, Zręczyce 61%.
Witosa 2006 - Zręczyce 0:1