Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Okęcie II Magiczne Atrapy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho probeert naar een medespeler te passen. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - Magiczne Atrapy 0:1

5e minuut.
Wenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj rent richting de bal. Wenda probeert naar een medespeler te passen. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jeziorski met een harde bal richting middenveld. Rowiński kopt de bal weg. Kalemba heeft problemen om de bal te vangen. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Maślona draait met de bal, schiet en ... Rathnau probeert naar een medespeler te passen. Wenda kopt de bal weg. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki draait met de bal, schiet en ... Jeziorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Hiacynt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj rent richting de bal. Kruczek rent richting de bal. Siekierecki onderschept slim de pass. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jeziorski trapt de bal weg. Klungelig pakt Rowiński de bal. Mięcho is nu in balbezit. Klungelig pakt Maślona de bal. Maślona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenda verovert de bal door een tackle van achteren. Wenda passt de bal zonder na te denken. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bedryj passt de bal zonder na te denken. Skok is nu in balbezit. Skok passt de bal in één keer door. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Maślona rent richting de bal. Mięcho rent richting de bal. Maślona is nu in balbezit. Mięcho is nu in balbezit. Mięcho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Okęcie II 60%, Magiczne Atrapy 40%.
RKS Okęcie II - Magiczne Atrapy 0:1

55e minuut.
Jeziorski speelt de bal door. Bedryj kopt de bal weg. Skok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maślona is nu in balbezit. Maślona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - Magiczne Atrapy 0:2

81e minuut.
Kruczek verovert de bal door een tackle van achteren. Kruczek probeert naar een medespeler te passen. Maślona is nu in balbezit. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho haalt uit met een fantastische trap. Rathnau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - Magiczne Atrapy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Okęcie II 56%, Magiczne Atrapy 44%.
RKS Okęcie II - Magiczne Atrapy 0:3