Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JaRoPi BKS Warta Wartosław
Normal Tactiek 451
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Fudała passt de bal met de wreef. Licznierski rent richting de bal. Licznierski passt de bal zonder na te denken. Wasilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilewski speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Śliwiok is nu in balbezit. Śliwiok geeft de bal voor. Lisiewicz is nu in balbezit. Lisiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Lisiewicz de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz passt de bal zonder na te denken. Meler speelt de bal door. Lisiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karpacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Stefański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Wasilewski met de inworp. Domiter kan de bal niet met de borst controleren. Domiter passt de bal met de wreef. Lisiewicz is nu in balbezit. Lisiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Włoch rent richting de bal. Domiter verovert de bal door een tackle van achteren. Domiter met een sublieme pass. Lisiewicz is nu in balbezit. Lisiewicz schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Fierka verovert de bal door een tackle van achteren. Fierka probeert naar een medespeler te passen. Lisiewicz rent richting de bal. Lisiewicz schiet op doel. Perzanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JaRoPi - BKS Warta Wartosław 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JaRoPi 57%, BKS Warta Wartosław 43%.
FC JaRoPi - BKS Warta Wartosław 1:0

52e minuut.
Fierka passt de bal in één keer door. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz speelt de bal door. Widacha probeert naar een medespeler te passen. Wasilewski speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz passt de bal zonder na te denken. Leśnodorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudała is nu in balbezit. Fudała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Leśnodorski onderschept slim de pass. Leśnodorski passt de bal zonder na te denken. Cichosz is nu in balbezit. Fudała rent richting de bal. Fudała draait met de bal, schiet en ... Szczepański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Szopeński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Widacha is nu in balbezit. Widacha passt de bal met de wreef. Fudała is nu in balbezit. Fudała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kopek verovert de bal door een tackle van achteren. Kopek geeft de bal voor. Leśnodorski kopt de bal weg. Lisiewicz rent richting de bal. Lisiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JaRoPi 38%, BKS Warta Wartosław 62%.
FC JaRoPi - BKS Warta Wartosław 1:0