Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hutnik Nowa Huta 1950 Witosa 2006
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 31.9
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Piskuła kopt de bal weg. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melis rent richting de bal. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng schiet op doel. Szymczorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Szymczorek trapt de bal weg van het doel. Derka kopt de bal weg. Piskuła probeert de bal met de borst te controleren. Melis is nu in balbezit. Melis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riedli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Mạnh Dũng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:2

8e minuut.
Pâslariu passt de bal zonder na te denken. Seniw is nu in balbezit. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Melis is nu in balbezit. Melis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Drapała passt de bal zonder na te denken. Riedli rent richting de bal. Riedli geeft een hoge lob. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ... Szymczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pereira Lima is nu in balbezit. Pereira Lima speelt de bal door. Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Magalski controleert de bal met de borst. Melis is nu in balbezit. Melis haalt uit met een fantastische trap. Szymczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:3

21e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo passt de bal zonder na te denken. Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Szymczorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:4

23e minuut.
Salcedo kopt de bal weg. Mạnh Dũng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piskuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Dũng schiet op doel. Szymczorek bokst de bal weg. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis haalt uit met een fantastische trap. Szymczorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Riedli met een snelle inworp. Salcedo geeft een hoge lob. Goławski heeft problemen om de bal te vangen. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Szymczorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Riedli neemt de hoekschop. Klungelig pakt Melis de bal. Pochroń onderschept slim de pass. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hyjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Derka verovert de bal door een tackle van achteren. Derka geeft de bal voor. Daar is Belli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pereira Lima onderschept slim de pass. Pereira Lima geeft een hoge lob. Mạnh Dũng kopt de bal weg. Daar is Melis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melis haalt uit met een fantastische trap. Szymczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:5

35e minuut.
Aristigueta neemt vlug de vrije trap. Mạnh Dũng kopt de bal weg. Klungelig pakt Belli de bal. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Belli is nu in balbezit. Belli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mạnh Dũng de bal. Mạnh Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:6

41e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo passt de bal in één keer door. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Szymczorek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:7

42e minuut.
Sak probeert naar een medespeler te passen. Serwach is nu in balbezit. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik Nowa Huta 1950 91%, Witosa 2006 9%.
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:7

48e minuut.
Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis passt de bal zonder na te denken. Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ... Szymczorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:8

49e minuut.
Mạnh Dũng met een sublieme pass. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli passt de bal in één keer door. Daar is Mạnh Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Mrowiński heeft problemen om de bal te vangen. Belli rent richting de bal. Belli passt de bal in één keer door. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Seniw passt de bal met de wreef. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu passt de bal in één keer door. Melis is nu in balbezit. Melis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Belli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belli geeft de bal voor. Goławski heeft problemen om de bal te vangen. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:9

60e minuut.
Pochroń verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo rent richting de bal. Salcedo speelt de bal door. Daar is Mạnh Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski maakt een afschuwelijke overtreding. Melis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pereira Lima zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:10

69e minuut.
Riedli is nu in balbezit. Mrowiński onderschept slim de pass. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo geeft de bal voor. Melis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Riedli speelt de bal door. Belli speelt de bal door. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Szymczorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:11

79e minuut.
Doeltrap. Szymczorek met een harde bal richting middenveld. Riedli kopt de bal weg. Belli rent richting de bal. Belli schiet op doel. Szymczorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Piskuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ... Szymczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belli probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:12

81e minuut.
Klungelig pakt Serwach de bal. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng passt de bal in één keer door. Belli is nu in balbezit. Belli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik Nowa Huta 1950 75%, Witosa 2006 25%.
Hutnik Nowa Huta 1950 - Witosa 2006 0:13