Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magiczne Atrapy GKS Nowa Ruda
Normal Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ziober is nu in balbezit. Wiater bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klepka krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Wiater is nu in balbezit. Wiater geeft een hoge lob. Obrębski heeft problemen om de bal te vangen. Morozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morozowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Rybiałek met een snelle inworp. Kruczek is nu in balbezit. Ziober verovert de bal door een tackle van achteren. Ziober geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cierkos is nu in balbezit. Cierkos passt de bal met de wreef. Ziober rent richting de bal. Ziober haalt uit met een fantastische trap. Jeziorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiczne Atrapy - GKS Nowa Ruda 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiczne Atrapy 48%, GKS Nowa Ruda 52%.
Magiczne Atrapy - GKS Nowa Ruda 0:1

48e minuut.
Kruczek met een sublieme pass. Cierkos is nu in balbezit. Borycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierkos onderschept slim de pass. Cierkos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hiacynt verovert de bal door een tackle van achteren. Hiacynt geeft een lange en hoge pass. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona schiet op doel. Głodny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magiczne Atrapy - GKS Nowa Ruda 1:1

59e minuut.
Sulicki rent richting de bal. Morozowski is nu in balbezit. Morozowski passt de bal zonder na te denken. Ziober rent richting de bal. Ziober schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sulecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hryciuk met de inworp. Mięcho rent richting de bal. Mięcho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magiczne Atrapy - GKS Nowa Ruda 2:1

74e minuut.
Daar is Morozowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho passt de bal in één keer door. Maślona heeft problemen om de bal te vangen. Maślona haalt uit met een fantastische trap. Głodny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Morozowski probeert de bal met de borst te controleren. Mięcho is nu in balbezit. Mięcho passt de bal zonder na te denken. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiczne Atrapy - GKS Nowa Ruda 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiczne Atrapy 44%, GKS Nowa Ruda 56%.
Magiczne Atrapy - GKS Nowa Ruda 3:1