Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Okęcie II KsUO
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 24.1
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Wenda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Siekierecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubczyk rent richting de bal. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Niedziela passt de bal in één keer door. Skok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bratanek rent richting de bal. Trosiński onderschept slim de pass. Trosiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - KsUO 0:1

14e minuut.
Jóźwiak rent richting de bal. Bratanek rent richting de bal. Jóźwiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jóźwiak draait met de bal, schiet en ... Ligota probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - KsUO 0:2

22e minuut.
Kijewski kopt de bal weg. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk met een sublieme pass. Trosiński is nu in balbezit. Trosiński schiet op doel. Rathnau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Okęcie II 52%, KsUO 48%.
RKS Okęcie II - KsUO 0:2

51e minuut.
Lutek passt de bal met de wreef. Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Butrymski zijn tegenspeler op de grond. Butrymski krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Skok met een sublieme pass. Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski speelt de bal door. Klungelig pakt Siekierecki de bal. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wenda onderschept slim de pass. Wenda passt de bal in één keer door. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki schiet op doel. Cwyl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Rowiński rent richting de bal. Rowiński geeft een lange en hoge pass. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie II - KsUO 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Okęcie II 63%, KsUO 37%.
RKS Okęcie II - KsUO 1:2