Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Witosa 2006 JS United
433 Tactiek Defend
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
32.7 gemiddelde waardering 24.6
solid Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Derka is nu in balbezit. Derka geeft een hoge lob. Pâslariu met een sublieme pass. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo geeft de bal voor. Bradło heeft problemen om de bal te vangen. Mạnh Dũng rent richting de bal. Mạnh Dũng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Belli met een sublieme pass. Klungelig pakt Aristigueta de bal. Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - JS United 1:0

14e minuut.
Derka speelt de bal door. Belli is nu in balbezit. Ogrodnik is nu in balbezit. Belli onderschept slim de pass. Belli geeft een lange en hoge pass. Kuzon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - JS United 2:0

15e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Gabriel met een sublieme pass. Ziep rent richting de bal. Ziep passt de bal zonder na te denken. Mạnh Dũng rent richting de bal. Paal! Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - JS United 3:0

16e minuut.
Ogrodnik probeert naar een medespeler te passen. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło passt de bal in één keer door. Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Belli de bal. Ogrodnik is nu in balbezit. Belli onderschept slim de pass. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng speelt de bal door. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli schiet op doel. Kuzon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - JS United 4:0

27e minuut.
Pereira Lima probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng passt de bal zonder na te denken. Belli rent richting de bal. Belli schiet op doel. Kuzon bokst de bal weg.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riedli met een snelle inworp. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli verovert de bal door een tackle van achteren. Belli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - JS United 5:0

31e minuut.
Kuzon trapt de bal weg. Aristigueta kopt de bal weg. Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ... Kupcewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Salcedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doeltrap. Prałatowicz trapt de bal weg van het doel. Szafarz rent richting de bal. Szafarz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo speelt de bal door. Mạnh Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ... Kuzon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - JS United 6:0

35e minuut.
Szafarz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kubica de bal. Kubica met een sublieme pass. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - JS United 7:0

36e minuut.
Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica met een sublieme pass. Klungelig pakt Prałatowicz de bal. Mạnh Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Dũng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Derka is nu in balbezit. Derka passt de bal zonder na te denken. Pereira Lima geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mạnh Dũng de bal. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ... Kuzon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo passt de bal in één keer door. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ... Prałatowicz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Witosa 2006 16%, JS United 84%.
Witosa 2006 - JS United 7:0

46e minuut.
Belli onderschept slim de pass. Belli probeert naar een medespeler te passen. Prałatowicz is nu in balbezit. Mạnh Dũng onderschept slim de pass. Mạnh Dũng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Pâslariu kan de bal niet met de borst controleren. Kubica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pâslariu. Pâslariu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Aristigueta met een sublieme pass. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Prałatowicz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - JS United 8:0

57e minuut.
Daar is Aristigueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo is nu in balbezit. Kubica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubica krijgt een gele kaart. Salcedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salcedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mạnh Dũng rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Prałatowicz ... Strafschop! Directe rode kaart, Prałatowicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Prałatowicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mạnh Dũng raakt geblesseerd tijdens het duel. Mạnh Dũng neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - JS United 9:0

66e minuut.
Aristigueta is nu in balbezit. Aristigueta probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Kuzon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - JS United 10:0

72e minuut.
Staszewski probeert naar een medespeler te passen. Pâslariu met een sublieme pass. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Kuzon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - JS United 11:0

79e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Salcedo passt de bal zonder na te denken. Pereira Lima geeft een lange en hoge pass. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - JS United 12:0

81e minuut.
Daar is Ziep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derka verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriel begaat een overtreding. Gabriel krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Klungelig pakt Salcedo de bal. Salcedo speelt de bal door. Belli met een sublieme pass. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Witosa 2006 - JS United 13:0

88e minuut.
Kubica probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szafarz stond buitenspel. Pâslariu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Mạnh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Witosa 2006 25%, JS United 75%.
Witosa 2006 - JS United 13:0