Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zręczyce Hutnik Nowa Huta 1950
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 21
solide Schieten zwak
solide Passen zwak
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Solaeta kopt de bal weg. Aquino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mrowiński. Aquino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solaeta wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Thonet is nu in balbezit. Pochroń begaat een overtreding. Thonet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Solaeta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aquino springt en kopt de bal. Szymczorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aquino rent richting de bal. Aquino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Hutnik Nowa Huta 1950 1:0

6e minuut.
Deioannon onderschept slim de pass. Rupala speelt de bal door. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Hutnik Nowa Huta 1950 2:0

11e minuut.
Piskuła is nu in balbezit. Piskuła met een sublieme pass. Hyjek is nu in balbezit. Järvistu verovert de bal door een tackle van achteren. Järvistu geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Järvistu rent richting de bal. Järvistu met een sublieme pass. Thonet is nu in balbezit. Thonet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piskuła de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Hutnik Nowa Huta 1950 3:0

18e minuut.
Järvistu passt de bal zonder na te denken. Thonet rent richting de bal. Thonet probeert naar een medespeler te passen. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino draait met de bal, schiet en ... Szymczorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Solaeta probeert naar een medespeler te passen. Sobieszczak rent richting de bal. Sobieszczak geeft een hoge lob. Thonet heeft problemen om de bal te vangen. Thonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Hutnik Nowa Huta 1950 4:0

28e minuut.
Solaeta kopt de bal weg. Rupala is nu in balbezit. Rupala probeert naar een medespeler te passen. Sobieszczak heeft problemen om de bal te vangen. Sobieszczak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Hutnik Nowa Huta 1950 5:0

34e minuut.
Järvistu rent richting de bal. Klungelig pakt Järvistu de bal. Järvistu passt de bal in één keer door. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Aquino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Aquino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquino geeft een lange en hoge pass. Magalski kopt de bal weg. Solaeta rent richting de bal. Solaeta haalt uit met een fantastische trap. Szymczorek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zręczyce 21%, Hutnik Nowa Huta 1950 79%.
Zręczyce - Hutnik Nowa Huta 1950 5:0

46e minuut.
Pochroń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seniw komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Sobieszczak rent richting de bal. Sobieszczak geeft een hoge lob. Seniw heeft problemen om de bal te vangen. Solaeta is nu in balbezit. Solaeta passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Szymczorek met een harde bal richting middenveld. Rupala kopt de bal weg. Thonet rent richting de bal. Thonet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sobieszczak rent richting de bal. Sobieszczak geeft de bal voor. Piskuła heeft problemen om de bal te vangen. Thonet is nu in balbezit. Thonet draait met de bal, schiet en ... Szymczorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Hutnik Nowa Huta 1950 6:0

56e minuut.
Selke rent richting de bal. Aquino rent richting de bal. Selke bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino onderschept slim de pass. Aquino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mrowiński geeft een hoge lob. Prado kopt de bal weg. Daar is Seniw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino schiet op doel. Szymczorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goławski is nu in balbezit. Goławski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zębalski de bal. Sobieszczak rent richting de bal. Sobieszczak draait met de bal, schiet en ... Paal! Szymczorek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Sobieszczak is nu in balbezit. Solaeta kan de bal niet met de borst controleren. Solaeta speelt de bal door. Thonet is nu in balbezit. Thonet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sobieszczak geeft de bal voor. Solaeta is nu in balbezit. Thonet rent richting de bal. Thonet schiet op doel. Szymczorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Hutnik Nowa Huta 1950 7:0

75e minuut.
Daar is Zębalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobieszczak is nu in balbezit. Sobieszczak passt de bal in één keer door. Thonet is nu in balbezit. Thonet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Hyjek verovert de bal door een tackle van achteren. Hyjek met een sublieme pass. Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet verovert de bal door een tackle van achteren. Thonet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Hutnik Nowa Huta 1950 8:0

88e minuut.
Thonet passt de bal zonder na te denken. Solaeta is nu in balbezit. Solaeta passt de bal in één keer door. Aquino is nu in balbezit. Aquino draait met de bal, schiet en ... Szymczorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Hutnik Nowa Huta 1950 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zręczyce 19%, Hutnik Nowa Huta 1950 81%.
Zręczyce - Hutnik Nowa Huta 1950 9:0