Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Nowa Ruda RKS Okęcie II
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Rowiński probeert de bal aan de voet te houden. Sulicki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wenda. Wenda krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Skok is nu in balbezit. Ziober onderschept slim de pass. Ziober passt de bal in één keer door. Cierkos rent richting de bal. Cierkos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Cierkos de bal. Szczerbaniewicz is nu in balbezit. Cierkos verovert de bal door een tackle van achteren. Cierkos draait met de bal, schiet en ... Rathnau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - RKS Okęcie II 1:0

18e minuut.
Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sulicki met een snel genomen vrije trap. Ziober is nu in balbezit. Ziober schiet op doel. Rathnau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - RKS Okęcie II 2:0

27e minuut.
Skok rent richting de bal. Skok passt de bal zonder na te denken. Wenda speelt de bal door. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Skok rent richting de bal. Skok met een sublieme pass. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. Głodny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - RKS Okęcie II 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Nowa Ruda 55%, RKS Okęcie II 45%.
GKS Nowa Ruda - RKS Okęcie II 2:1

49e minuut.
Morozowski geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ziober stond buitenspel. Ligota neemt vlug de vrije trap. Wenda is nu in balbezit. Wenda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klepka verovert de bal door een tackle van achteren. Klepka geeft de bal voor. Bratanek kopt de bal weg. Ziober bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziober schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cierkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierkos schiet op doel. Rathnau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - RKS Okęcie II 3:1

62e minuut.
Adamiec heeft problemen om de bal te vangen. Adamiec passt de bal zonder na te denken. Daar is Cierkos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cierkos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - RKS Okęcie II 4:1

68e minuut.
Morozowski is nu in balbezit. Morozowski geeft een hoge lob. Butrymski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cierkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierkos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Rowiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morozowski met de inworp. Rybiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybiałek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sulecki probeert naar een medespeler te passen. Cierkos is nu in balbezit. Cierkos schiet op doel. Rathnau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Nowa Ruda 45%, RKS Okęcie II 55%.
GKS Nowa Ruda - RKS Okęcie II 4:1