Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Nowa Ruda Zręczyce
Attack Tactiek 442
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 43.7
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Deioannon speelt de bal door. Järvistu bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvistu passt de bal zonder na te denken. Thonet rent richting de bal. Thonet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:1

6e minuut.
Sulecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Solaeta passt de bal zonder na te denken. Thonet rent richting de bal. Thonet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Sulecki heeft problemen om de bal te vangen. Aquino onderschept slim de pass. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Aquino haalt uit met een fantastische trap. Głodny probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sobieszczak rent richting de bal. Sobieszczak geeft een hoge lob. Thonet rent richting de bal. Thonet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grelich de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Järvistu zal de hoekschop nemen. Aquino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Pizarro speelt de bal door. Prado heeft problemen om de bal te vangen. Prado passt de bal in één keer door. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:2

19e minuut.
Morozowski is nu in balbezit. Thonet is nu in balbezit. Thonet passt de bal in één keer door. Aquino rent richting de bal. Aquino schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Głodny met een harde bal richting middenveld. Solaeta kopt de bal weg. Thonet rent richting de bal. Thonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:3

28e minuut.
Bağırov onderschept slim de pass. Bağırov geeft een hoge lob. Czajkowski heeft problemen om de bal te vangen. Thonet rent richting de bal. Thonet haalt uit met een fantastische trap. Głodny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Solaeta is nu in balbezit. Solaeta passt de bal in één keer door. Thonet is nu in balbezit. Thonet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grelich kopt de bal weg. Thonet is nu in balbezit. Thonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:4

32e minuut.
Solaeta onderschept slim de pass. Thonet is nu in balbezit. Thonet passt de bal zonder na te denken. Aquino is nu in balbezit. Aquino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Grelich de bal. Czajkowski rent richting de bal. Aquino onderschept slim de pass. Aquino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:5

34e minuut.
Ziober is nu in balbezit. Ziober passt de bal in één keer door. Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino rent richting de bal. Aquino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:6

36e minuut.
Czajkowski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Järvistu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aquino maakt een snoekduik en kopt de bal. Głodny probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Solaeta kopt de bal weg. Thonet probeert de bal aan de voet te houden. Thonet probeert naar een medespeler te passen. Aquino rent richting de bal. Aquino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sobieszczak speelt de bal door. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino passt de bal in één keer door. Thonet is nu in balbezit. Thonet draait met de bal, schiet en ... Głodny bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sobieszczak zal de hoekschop nemen. Morozowski kopt de bal weg. Rupala is nu in balbezit. Rupala passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rupala met een sublieme pass. Järvistu met een sublieme pass. Aquino is nu in balbezit. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Nowa Ruda 82%, Zręczyce 18%.
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:7

52e minuut.
Prado onderschept slim de pass. Sobieszczak is nu in balbezit. Sobieszczak passt de bal zonder na te denken. Aquino is nu in balbezit. Aquino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Sobieszczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sulecki kopt de bal weg. Solaeta rent richting de bal. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet draait met de bal, schiet en ... Głodny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aquino probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:8

57e minuut.
Grelich met een sublieme pass. Sulicki rent richting de bal. Solaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet draait met de bal, schiet en ... Głodny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aquino is nu in balbezit. Aquino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:9

60e minuut.
Järvistu verovert de bal door een tackle van achteren. Järvistu probeert naar een medespeler te passen. Thonet geeft de bal voor. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:10

64e minuut.
Solaeta met een sublieme pass. Sobieszczak is nu in balbezit. Sobieszczak speelt de bal door. Aquino rent richting de bal. Aquino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Prado is nu in balbezit. Prado geeft de bal voor. Grelich kopt de bal weg. Klungelig pakt Aquino de bal. Aquino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Solaeta rent richting de bal. Solaeta geeft een lange en hoge pass. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet draait met de bal, schiet en ... Głodny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:11

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Głodny met een harde bal richting middenveld. Morozowski rent richting de bal. Thonet is nu in balbezit. Thonet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Solaeta kopt de bal weg. Daar is Järvistu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thonet probeert naar een medespeler te passen. Aquino rent richting de bal. Aquino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Solaeta is nu in balbezit. Solaeta schiet op doel. Głodny probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Głodny trapt de bal weg. Järvistu speelt de bal door. Thonet rent richting de bal. Thonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:12

83e minuut.
Sulecki is nu in balbezit. Sulecki geeft een hoge lob. Inworp. Sobieszczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rupala geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Prado de bal. Prado geeft een hoge lob. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino haalt uit met een fantastische trap. Głodny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:13

89e minuut.
Bağırov geeft een hoge lob. Sobieszczak kopt de bal weg. Aquino rent richting de bal. Aquino draait met de bal, schiet en ... Głodny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Nowa Ruda 85%, Zręczyce 15%.
GKS Nowa Ruda - Zręczyce 0:14