Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Białystok KS JUVE TEAM
4-3-3 - wlasne Tactiek 442
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici geeft een hoge lob. Gaszyński controleert de bal met de borst. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Parysz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici geeft een hoge lob. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek haalt uit met een fantastische trap. Parysz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Białystok KS - JUVE TEAM 1:0

13e minuut.
Materzok passt de bal in één keer door. Janosik is nu in balbezit. Pieczara met een sublieme pass. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Parysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pieczara speelt de bal door. Bulanda heeft problemen om de bal te vangen. Bulanda passt de bal in één keer door. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Białystok KS - JUVE TEAM 1:1

20e minuut.
Kurdek probeert naar een medespeler te passen. Materzok is nu in balbezit. Pieczara geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Huntelaar de bal onder controle te krijgen. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Parysz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Bendkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kurdek is nu in balbezit. Kurdek geeft een hoge lob. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Baj met een snelle inworp. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici passt de bal met de wreef. Piszczek rent richting de bal. Piszczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Białystok KS - JUVE TEAM 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białystok KS 33%, JUVE TEAM 67%.
Białystok KS - JUVE TEAM 2:1

46e minuut.
Klungelig pakt Szalewicz de bal. Huntelaar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szalewicz. Szalewicz krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Norkowski kopt de bal weg. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Fiodorkiewicz rent richting de bal. Huntelaar onderschept slim de pass. Kobylaniec rent richting de bal. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Białystok KS - JUVE TEAM 3:1

51e minuut.
Szumański komt het veld opgelopen. Blachowski komt het veld opgelopen. Chałbiński komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Fiodorkiewicz met een sublieme pass. Daar is Szalewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczara speelt de bal door. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

57e minuut.
Janosik verovert de bal door een tackle van achteren. Pieczara verovert de bal door een tackle van achteren. Pieczara geeft een lange en hoge pass. Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałbiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gaszyński is nu in balbezit. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gaszyński zijn tegenspeler op de grond. Huntelaar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huntelaar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Chałbiński rent richting de bal. Chałbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Białystok KS - JUVE TEAM 4:1

60e minuut.
Tywralski is nu in balbezit. Blachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Blachowski geeft de bal voor. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Parysz bokst de bal weg.

63e minuut.
Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu speelt de bal door. Blachowski rent richting de bal. Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałbiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz speelt de bal door. Materzok rent richting de bal. Chałbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chałbiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kubacki rent richting de bal. Kazalski rent richting de bal. Szalewicz is nu in balbezit. Kazalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu passt de bal zonder na te denken. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... Parysz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Białystok KS - JUVE TEAM 5:1

78e minuut.
Szalewicz passt de bal in één keer door. Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński geeft een hoge lob. Huntelaar controleert de bal met de borst. Huntelaar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chałbiński is nu in balbezit. Chałbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Białystok KS - JUVE TEAM 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białystok KS 20%, JUVE TEAM 80%.
Białystok KS - JUVE TEAM 6:1